تابو بنویسم، عدهای میگن: چون تابو نوشتی، مخاطب داری و باعث فساد و فحشا میشی.
تاریک بنویسم، عدهای میگن: امکان نداره همچین آدمهایی توی دنیا باشن که همچین کارهای بدی بکنن.
رئال عاشقانه بنویسم، عدهای میگن: امکان نداره همچین عشقی وجود داشته باشه و داری در مورد شوهرت دروغپردازی میکنی.
سیاسی و دینی بنویسم، عدهای میگن: به مقدسات و اصول آدمها توهین میکنی.
فول سکسی بنویسم، عدهای میگن: کمبود سکس داری و عقدهها و کمبودهات خفهات کرده.
اجتماعی بنویسم، عدهای میگن: شهوانی جای جق زدنه و نه داستان اجتماعی.
مخلص کلام که هر چی بنویسم، عدهای به جای نقد اصولی و صحیح و منصفانه، ناراحت میشن. گویی که خطخطیهای من، بدون چرب کردن، داره بهشون از مقعد تجاوز میکنه.
نکته: نوشته و متن و داستانی به دل آدمها میشینه که از دل نویسنده بیرون اومده باشه. لطفا آدمها رو وادار به سفارشی نویسی نکنیم. این کاریه که حکومت آخوندی با تمام نویسندهها و هنرمندهای مملکت کرده و نتیجهاش رو داریم میبینیم.
شیوا جان شما راحت باش و بنویس … به کسی هم توهین شد به درک :)
هرکسی فقط میخاد کیر خودشو بهت فرو کنه اگرم کیر دیگهای فرو کنی توهین شده بهش
واقعا طرز فکر ما یکم مشکل داره
↩ Pesar.shirazi.70
آری آری تا میله پرچم اسلام هست، چرا کیر؟ باشد که ایمان بیاوریم… 😊
↩ Kiram tu Koset
دسته بندی کیرها در این تاپیک، بر اساس رنگ میباشد و نه شکل ظاهری…
↩ Kiram tu Koset
به کارشناسان خبره کیر شناسی مراجعه کنید…
↩ Kiram tu Koset
من یک کیر را بیشتر در عمرم تجربه نکردهام…
↩ Pesar.shirazi.70
واقعا چرا؟! یک زوج تا چه اندازه میتونن وقیح و بیحیا باشن که زیر یک سقف زندگی کنن؟! افول انسانیت بیداد میکنه… 😔😔😭😭
↩ shahx-1
یحتمل خودت میدونی که عدهای، در مورد تو و نوشتههات هم چی میگن…
15 عدد کیر
9 عدد کس
1 عدد کون
2 عدد سوراخ
توی پست شما به کار رفته و اگه تعداد کیر ها رو به تعداد مجموع کس ها و کو و سوراخ ها تقسیم کنید سه عدد کیر باقی میمونه. اون سه عدد کیر رو حواله کن سمت کسایی که به صورت پیشفرض هرکی هر کاری کنه بهشون توهین شده. باشد که رستگار شویم
↩ hamicuck
لعنتییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
منفجر شدم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نه. اونم در دهن یه مشت روانی که زیر نظر جمهوری اسلامی پرورش پیدا کردن.
↩ ShivaBanoo
بانو شیوای عزیز و گرامی داستان پدر و پسر و خرش الگوی همیشگی زندگی من بوده! هرکاری بکنی یکی میگه اشتباه میکنی برعکسشو بکنی یکی دیگه پیدا میشه همینو میگه!! پس دو راه داری یا 80 میلیون جمعیتو از خودت راضی کنی که غیر ممکنه! یا به میل خودت زندگی کنی و هرکسی هم خوشش نمیاد… خوب جهنم جای بزرگیه!! 😀
↩ ShivaBanoo
والا به نظرم منطقی ترین راهی بود که به ذهنم رسید!
در کل الان بعضیا جوری شدن که میرن جلوی آینه خودشون رو میبینن احساس میکنن بهشون توهین شده چه برسه به نوشته های شما!