کاربران گرامی
در پی بحث های اینجا و اینجا برای ساماندهی بخش وبسکس سایت خوشحالیم به اطلاع شما برسانیم که برگه وبکاران به همین منظور راه اندازی شد. وبکاران حاضر در این صفحه توسط ناظر معتمد شهوانی احراز هویت شده اند. بنابراین با اعتماد بیشتری می توانید از خدمات شان استفاده کنید. هر چند شهوانی نمی تواند صحت عملکرد آنها را همواره تضمین کند. اما علاوه بر احراز هویت اولیه در حین فعالیت هم بطور تصادفی مورد آزمون ناظر معتمد سایت قرار می گیرند و در صورت تخلف تیک آبی شان حذف خواهد شد.
کاربران وبسکس کار دیگر که علاقمند باشند تیک آبی بگیرند و در این صفحه نمایش داده شوند می توانید پس از پرداخت هزینه اشتراک ماهانه ۱۰ دلار با رمزارز به هر یک از کیف پول های شهوانی (اینجا)، احراز هویت شوند. کاربران وبکار همچنین می توانند نمونه کارهایشان را بصورت کلیپ یا آلبوم عکس در گالری اختصاصی شان آپلود کنند و به این ترتیب از فرستادن تست برای هر مشتری بطور جداگانه آسوده شوند.
اگر مشکلی در این سیستم می بینید یا پیشنهادی برای بهبود آن دارید مثل همیشه شهوانی از نقد و نظر شما استقبال می کند.
امیدواریم این امکان جدید سایت را مفید بیابید.
سپاس از توجه و همراهی شما.
پ.ن. اگر می خواهید به جمع وبکاران بپیوندید توضیحات تکمیلی را در تاپیک «تیک های آبی و پین های سرخ» ببینید:
https://shahvani.com/forum/topic/-تیک-های-آبی-و-پین-های-سرخ
↩ admin
باعث مباهاته سایت هر روز بهتر از دیروز میشه .
موفق باشید 🙏♥️
مرسی ادمین عزیز،امیدوارم شهوانی رو روزبهروز حرفهای تر ببینیم،خسته نباشین 🍻
ادمین رمزارز مونرو (XMR)هم بذار
هم ناشناسه هم کارمزدش خیلیییی کم
↩ [.S.a.d.r.a]
بله. هزینه اشتراک باعث می شوند عمدتا کسانی که در این کار جدی و درستکار هستند درخواست احراز هویت بدهند. این به طرد کلاهبرداران کمک می کند. چون علاوه بر سخت تر شدن کارشان در صورت رسوا شدن مبلغ اشتراک شان را از دست می دهند. بعلاوه این مبلغ باعث کمک به بنیه مالی شهوانی می شود و منبع پرداخت دستمزد ناظران خواهد شد که برای احراز هویت و نیز بازرسی صحت کار وبکاران وقت میگذارند.
↩ Hashsari
فعلن افراد کمی که قبلا احراز هویت شده اند دارای تیک هستند و در حال دعوت از دیگران برای مشارکت هستیم. اگر لیست افراد فعلی را نمی بینید لطفا کش مرورگرتان را پاک کنید و دوباره امتحان کنید.
↩ Hashsari
کش (هیستوری) مرورگرتان را پاک کنید و دوباره امتحان کنید.
پیشرفت خیلی خوبیه👌
پس بنظرم بهتره انجمن سکس چت حذف گردیده انجمن وب کاران
اضافه بشه تا یک حمایتی از وب کاران باشه دیگر کاربران اون قسمت نرند
میشه ماهانه حداقل 300 هزار تومان پرداخت حق اشتراک
↩ Hamedanhot
نه از شهوانی. شیوه تماس ویدیویی و دریافت پول از مشتریان وبسکس کاملا به خود وبکار مربوط می شود و شهوانی در این مورد دخالتی ندارد.
عرض ادب جناب آدمین
مدیران سایت میتونن از تبلیغات هم استفاده کنند، با توجه به حجم بسیار بالای بازدید کننده از سایت، میتونید عکسها یا تبلیغات خارجی رو در یک گوشه سایت قرار بدید و در توضیحش هم ذکر کنید با کلیک به روی تصاویر یاریگر شهوانی باشید
تبلیغات رو هم ازش غافل نشید
ایده ی خوبی بود ولی ماکه شرایط پرداخت رمز ارز و اینارو نداریم نمیتونیم احراز هویت کنیم یک راه اسانتر اگر میشد عالی بود.🙏🙌
↩ Ziba.hal23
پرداخت با رمزارز کار شاقی نیست و برای همه ممکن نیست.
دو تاپیک راهنمای خرید رمزارز را اینجا ببینید:
دمتون گرم. ولی کاش لینک گزارش کاربر هم بذارید که بتونیم کسی که کلاهبرداری میکنه هم معرفی کنیم بهتون. ممنون
↩ peymoun90
اگر کسی از کاربران دارای تیک آبی کلاهبرداری کرد می توانید در پیام خصوصی به ادمین گزارش دهید (با ذکر شواهد پرداخت و ...) تا توسط ناظر معتمد شهوانی بررسی شود.
ادمین سلام. من یک حساب کاربری قدیمی داشتم که غیر فعال شده و نمیتونم واردش بشم. هرچی میزنم میگه غیر فعال شده. لطفا کمکم کن. میخوام اون اکانتو اگر شد حذفش کنم.
سلام خسته نباشید ببخشید یه کسی شماره منو تو سایت گذاشته به عنوان تصویری و در روز تعداد زنگ ها و پیام ها دیوونم کرده لطفاً رسیدگی کنید
من چند روز نبودم داشتم خونه تکونی میکردم
😍ذوق زده شدم با این ایده ی جالب
بسیار عالی خیلی لذت بردم از این نظم بیشتری که میخوایین به شهوانی بدین
بیصبرانه منتظرم تا ناظر شما با من هم تماس بگیره
ایده ی خیلی خوبیه در زمینه اعتماد سازی ولی چندتا مشکل داره به نظرم. اول اینکه خرید اشتراک در صورتی میصرفه که یا تعرفه ها بالا برن یا طرف رسما تو این کار باشه که ماهی 300 تومن به چشمش نیاد. دوم اینکه حتی با این کار هم تضمینی برای کیفیت کار و صداقت طرف وجود نداره.