سلام و درود خدمت دوستان شهوتی
تتو آرتیست هستم
نظرات ک زیاد باشه عکس میزارم از سکس با مشتریام البته با اجازه خودشون 🥰😘
من یکی از دوستام تتو میزنه هروقت رفتم پیشش درحال سکس بود چه با دختر چه با پسر
ی سری ی پسر ۱۶ ساله اومده بود تتو بزنه رو کمرش خواست لباسشو دربیاره کانل لخت شد فقط شورت پاش بود دوستم هم اول یکم مالیدش بعد دست کرد تو شورتش و اونم لبخند زد شورتشو داد پایین اول باهاش ی حال مشتی کرد بعد لخت خوابوندش رو تخت و واسش تتو زد بعدشم من باهاش یکس کردم
↩ به همین سادگی
من گی نیستم ولی خب مشتری خانوم بعضیا ک دوس دارن سکس میکنم باهاشون خیلیم میچسبه لامصب 😁😁✔️
↩ تتو آرتیست سکسی
عالی میشه دستت درد نکنه عکس بزار هم از نمونه کارات هم نمونه سکسات
توی کار تاتو یه چیزایی پیش میاد که واسه خیلیا فانتزیه، فقط کافیه تاتو کار بیش از حد وارد حاشیه بشه، اونوقت تاتو بی تاتو
↩ Reza6633
عکس سکسی میزارم سوژه جق ی سالتون جور بشه من خودم عاشق آنال سکسم شما چطور اول آنال بزارم یا سکس از جلو؟
↩ تتو آرتیست سکسی
سکس از هر طرف ملالی نیست خدا بهت سفر دور دنیا قسمت کنه که میخوایی دل چند جوان جقی رو شاد میکنی 💪 💪 🌹
↩ Reza6633
خداوند عزت ابدی بدهد ب شما همه جق دوستان گرامی 😂😂
↩ تتو آرتیست سکسی
طرح رو با دست میکشی؟ یا با نرمافزار؟
↩ hajamoo
با دست عزیزم کلا من به کارای دستی بیشتر علاقه دارم 😁✔️✔️🌹🌹
↩ amir tataloo1997
😂😂خدا بگم چیکارت کنه برو تو همین سایت هزارتا صیغه ای هست دیگه چرا دست ب دامن من بشی
↩ amir tataloo1997
اینجا نگرد بیرون از اینجا بهتر و زودتر پیدا میکنی
↩ amir tataloo1997
عزیزم میری آموزشگاه تتو رو یاد میگیری و تمرین میکنی تا حرفه ای بشی بعدشم کص خودش میاد تو فقط بزن توش😂
↩ تتو آرتیست سکسی
در هنر و آثاری که خلق میکنی شکی نیست تبریک میگم .
اما خانم یا دختری که به تاتو کار مرد مراجعه میکنه حتما در مورد یکسری مسائلی که ممکنه پیش بیاد از قبل فکر کرده و آمادگی ذهنی پیدا کرده.
↩ Kire_10_santi
اینی ک شما میگی کاملا درسته چون حتی سکس در حین تتو هم از قبل هماهنگ میشه اینجوری نیست ک طرف بیاد یهویی بکشه پایین بگه بکن ❤️❤️🌹🌹✔️
من عاشق کونم دیونه کنندس این لعنتی ❤️❤️❤️
I very love ass😂😂😂
خانومایی ک میخوان وقت بگیرن لطفا تلگرام پیام بدین توی پروفایل هست آیدیم❤️❤️🌹🌹🌹قلب واسه همتون
داداش،قربونت برم،عزیزدلم گی نیستم اصلا حسش رو ندارم فداتشم باور کن فقط وقت خودتو و خودمو تلف میکنی همین بیخیال دیگه
↩ Minamom
سپاس از نظرتون
تتو اگه جای مناسب و طرح مناسب انتخاب بشه بسیار جذاب و سکسی میشه منکه خودم خیلی جذبش میشم
شماهم طرح های سکسی ک توی دهنتون هست رو معرفی کنید قول میدم حتما اجرا کنم و عکسشو بزارم