خب من خیلی وقته دارم به موهام همه چی میزنم ک بلند شه و بعد پایینشو رنگ صورتی کوارتزیا رز گلد کنم .
بعدش 90%اوقاتم قبلا قبل اینکه میخواستم موهام بلند شه جلوشو چتری میزدم .
چند وقته دلم میخواست باز چتری کنم . همیشه هم خودم میزدم خوب میشد
بعدش دیشب تو دسشویی یهویی رفتم زود زود چتری کردم ,ولییییی این دفه ریییدمممممممم.
بعد موهامو با پین اون زیر قایم کردم ک مامان بابام نبینن چون جرم میدن:/
الان حتی موقع خوابم موهام با پنس بستس. ولی اگر با پنس بسته باشه اصصصصصصلاا معلوم نمیشه .
چیکار کنم دوباره یکم زود رشد کنه و خیلی معلوم نشهT-T?
حقیقتش راهی نداره
ولی غذایه فیبر دار سعی کن بخوری ، همچمنین مرغ …به رشد مو کمک میکنه
باید تخم بلدرچین با عصاره گیاه دست بودا قاطی کنی هر روز به مدت چهل روز بزنی روش و اینذکر رو بگی: انی مواک و انکم موایی، ارفع ارفع یا ارفع الرافعین. حاجت گرفتی با چهل نفر به اشتراک بذار وگرنه کچل میشی.
↩ mjhaunter
ساده ترین راه زدن گیاه دم اسب و پیاز عنصل اونقدر سریع جواب میده که تعجب کنی
پودر تاپیک بزن رو پیشونیت معلوم نشه 😂😂😂
🔴 بهترین کار اینکه موهاتو با آب یخ بشوری تا وز بشه بره توهم تا معلوم نشه
↩ Javadi.tntoo.1371
سپاس، روایت مستند هست؟ سنبل لطیف و شنیده بودم اما پیاز دم اسب و نه.
باید آب منی جوون تازه بالغ که عطش هم ریاده یکمی بباشی رو موهای چتریت تا رشد کنه عزیزم
برو دارو خونه آمپول بتامین بپانتین بخر، 2 تا امپوله که به باسن تزریق میشه، سرعت رشد رو افزایش میده(و خیلی فواید دیگه سرچ کن خودت بفهمی😁) برای ماه اولش هر هفته 1 بار بزن،ماه دوم هر 2 هفته یک بار و از ماه بعد هر ماه یک بار،
برو بیرون جوانه گندم بگیر بریز توی سالادت بخور یا ی سری هاش رو میتونی با شیر هم بخوری(توی شیر موز خیلی راحت تر پایین میره چون خشکه)
اینا در درسترس ترین ها توی ایرانن با قیمت معمولی اگه خواستی بگو بازم بگم چی کار کنی
قرص LD یا HD پودر کن توی یکم آب حل کن بریز روی موهات و بزار چند ساعت بمونه
بخاطر هورمونی که توی این قرص ها هست رشد مو رو بیشتر میکنه
هیچ راهی نداره
جز اینکه کمتر برینی
خانم چه خبره میرینی بوش کل تهران گرفت
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
بیا بشاشیم رو چتریات تا با کاربردش اشنا شی🤣🤣
کنجد بخور برا رشد مو خوبه
اینجور وقتا حالت دهنده بزن که نیان جلوی صورتت مشخص شه چقد ریدی… یعنی چیز همون عمق فاجعه منظورمه 😁 👌
کاربر عزیز که فرتی میگی قرص ال دی بخور،
اون قرص ممکنه عارضه ی پوستی بده لک و جوش و زگیل. نه روی اَبرو نه توی موهاتون قرص ال دی نزنین گرفتاری شدیم حرزت عباسی 😕
↩ I’m_a _lonely_man
میترسم اینارو ک میگی بخورم به جا موی سر, پشمام بیاد بیشتر:/
↩ cherrys
کل مو های تنت رشدش بیشتر میشه ولی مو یه سرهم جز هشون هستش
فن استاد بزن برو بگو رفتم آرایشگاه رید تو موهام الآنم کلا جمع کرده رفته شهرستان
نگران نباش عزیزم فکر میکنی جرت میدن، در اصل بچه ای بزرگ کردن که میاد توی شهوانی، یعنی اینکه پشم کسس این بچه رو هم کسی نمیتونه بخوره چه برسه که کسی بخواد جرش بده، کسی که میاد شهوانی یعنی اینکه حداقل از هفت خاج دیگه نگیم هفتاش رو رفته حداقل شش تاشو رفته، تو خودت کون همه رو گاییدی جیگر
↩ I’m_a _lonely_man
همونه ک اینهمه مرغ خوردم پشمام زود زود میاد:/