شراب سیب


  • man_6321  

  • عضو از
    1397/2/5

  • پست‌ها: 47

  • 11


طرز تهیه شراب سیب (Cider)


مراحل اول تهیه این شراب به سرعت عمل نیازمند است. بهتر است از شخص دیگری کمک بگیرید. در صورت مسامحه رنگ شراب طلائی کامل نخواهد شد. ابتدا بگذارید سیب در آشپزخانه به حرارت معمولی محیط برسد. بهتر است در این شراب از قرص کامپدن برای کمک به رسوب دُرد ( لِرد شراب ) و شفاف شدن استفاده نکنید.


مواد لازم:


برای تهیه 6 بطری شراب طلائی سیب


حدود 8 کیلو گرم سیب گلاب یا سیب قندی یا هرگونه سیب معطر و آبدار بدون گل زدگی یا لکه.


یک بسته ( 3-2 گرم ) مخمر Yeast
شکر ???? بستگی به مقدار شیرینی آب میوه دارد


آبمیوه گیری
قیف


طرز تهیه:


1- دست و ابزار خود را کاملا شسته و خشک کنید.
2- مخمّر را با مقداری شکر در کمی آب گرم حل و درون شیشه تخمیر بریزید.


3- یک نفر سیب را قاچ کرده و نفر دوم بلافاصله با کمک آبمیوه گیری ، آب سیب را گرفته و به محض پر شدن ظرف زیر آبمیوه گیری آنرا در شیشه تخمیر بریزید تا تمام آب سیب گرفته و رنگ آن تغییر نکند.
در حین کار میتوانید با آب سنج میزان شکر را بررسی کنید.


4- درب شیشه را مسدود و قفل هوا را نصب کنید.
5- شیشه را در محیطی گرم و تاریک قرار دهید. (حرارت بین 21 تا 27 درجه سانتیگراد)


6- هر سه روز یکبار با نظافت و دقت شراب در حال تخمیر را در لوله آزمایش ریخته و با آب سنج آزمایش کنید تا میزان شکر باقیمانده در گالن اصلی در کنترل شما باشد. با آن میتوانید کیفیت شراب را کنترل کنید.
7- هنوز در این موقعیت میتوان شکر اضافه نمود.


در جدول انتهورا، میزان الکل را در شراب شما قبل از تخمیر و بر اساس خواندن آب سنج و شکر مصرفی اندازه گیری میکند. در ضمن نوع شراب را را نیز میتوانید بر اساس شیرینی موجود در مایغ و قبل و بعد از تخمیر اندازه گیری کنید


8- پس از 15 تا 21 روز (بستگی به حرارت محیط دارد) که شراب شفاف و رسوبات کاملا ته نشین شد مرحله انتقال به شیشه ( گالن ) دوم را انجام دهید. در این مرحله نیاز به همکاری شخص دیگری دارید که لوله را در شیشه بالائی بدون حرکت و ثابت نگهدارد. شیشه را به آهستگی و با دقت روی سطح بالاتری قرار دهید و بوسیله لوله پلاستیکی ( لوله سیفون ) شراب صاف شده را به شیشه پائینی ( دوم ) منتقل کنید.


برای انتقال نیاز به سیفون کردن دارید که با کمی مکیدن و بنا به خاصیت ظروف مرتبطه شراب به راحتی از لوله جاری خواهد شد. سریعا انتهای لوله را با انگشت مسدود و بلافاصله انتهای لوله آنرا در شیشه پائین قرار دهید. کاملا دقت کنید که انتهای لوله بالائی به رسوبات ته نشین شده ( دُرد شراب ) در شیشه اول تماس نیابد که رسوبات را منتقل خواهد نمود. رسوبات باقیمانده درد شراب سیب است و میتواند در حرارت آفتاب خشک و برای بار دیگر بعنوان مخمر Yeast شراب سیب استفاده است.


9- زمانی که از شفافیت شراب خود راضی شدید ، شیشه دوم را بجای شیشه اولی و روی بلندی قرار داده ، بطری های شسته و خشک و آماده را در دسترس و عمل مکیدن را تکرار ولی این بار انتهای لوله را در قیف و قیف را در دهانه شیشه ها قرار دهید و بمحض اینکه شیشه در حال پر شدن است لوله را در دست کمی خم کنید ( تا یا دولا کنید ) تا جریان و سیلان شراب به داخل شیشه متوقف شود. دهانه شیشه را تا فاصله 5 تا 7 سانتیمتری (2 تا دو نیم اینچ) خالی نگهدارید که نیاز به فرو کردن چوپ پنبه دارید.


10- شیشه ها را حتما چوپ پنبه و یا اگر شراب را برای مصرف در مدت کوتاهی میخواهید با تشتک اسکرو کنید. در جای تاریک و خنگ نگهداری کنید.این شراب چهار هفته پس از انتقال به بطری قابل مصرف است.
م ن ب ع. ک ا ن ا ل مشروب بازا


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید
یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)


  • 0

برای نظر دادن وارد شوید یا ثبت نام کنید .     

  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

دوستان اگه کسی نظری داره یا فکر میکنه جایی از این...


دوستان اگه کسی نظری داره یا فکر میکنه جایی از این دستور الاعمل اشتباهه بگه که اگه کسی خواست امتحان کنه زحمتش به هدر نره


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

Uuuppp


Uuuppp


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • alireza120  

  • عضو از 1394/3/18

  • پست‌‌‌ها: ‌ 18

  • 1

...


سلام به نظرم خیلی سخت و کقت گیره. ما که شراب انگور میگیریم اول میام انگور ها رو دون میکنم و میریزم توی تشت و خوب مشت و مال میدی بعد توی دبه میریزی و تا ۱۰ روز هر روز هم میزنی بعد ده روز مقداری نبات توش میریزی و درشو میبندی تا ۴۰ روز بعد باز میکنی و شراب آماده است


ـــــــــــ

حالا.....



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

نقل از: alireza120


نقل از: alireza120 سلام به نظرم خیلی سخت و کقت گیره. ما که شراب انگور میگیریم اول میام انگور ها رو دون میکنم و میریزم توی تشت و خوب مشت و مال میدی بعد توی دبه میریزی و تا ۱۰ روز هر روز هم میزنی بعد ده روز مقداری نبات توش میریزی و درشو میبندی تا ۴۰ روز بعد باز میکنی و شراب آماده است

اره گرفتن شراب انگور راحتره


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • shahinxray  
  • عضو از 1396/7/4

  • پست‌‌‌ها: ‌ 3

ابجو بدون الكل چجور ميشه درست كرد؟


ابجو بدون الكل چجور ميشه درست كرد؟


ـــــــــــ


  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

نقل از: shahinxray


نقل از: shahinxray ابجو بدون الكل چجور ميشه درست كرد؟

میفرستم برات تو خصوصی حالا چرا بدون الکل


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • armaan123  

  • عضو از 1391/3/7

  • پست‌‌‌ها: ‌ 228

  • 12

سلام


آبجو الکل دار چجوری درست کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید


ـــــــــــ

آرمان هستم.32سالمه متاهل هستم و ساکن تهران. دنبال یه خانوم متشخص واسه دوستی پایدار و مطمئن و یا صیغه میگردم.



  • 1



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

نقل از: armaan123


نقل از: armaan123 آبجو الکل دار چجوری درست کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

باشه دوست عزیز تا شب برات میفرستم


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

دو تا عزیزی که روش درست کردن ابجو میخواستید...


دو تا عزیزی که روش درست کردن ابجو میخواستید فرستادم براتون خصوصیتونو چک کنید


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

Up


Up


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • alireza120  

  • عضو از 1394/3/18

  • پست‌‌‌ها: ‌ 18

  • 1

سلام


سلام طرز تهیه آبجو هم واس منم بفرس. هر چقدر ساده تر بهتر (biggrin)


ـــــــــــ

حالا.....



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

نقل از: alireza120


نقل از: alireza120 سلام طرز تهیه آبجو هم واس منم بفرس. هر چقدر ساده تر بهتر (biggrin)

اوکی میفرستم برات ولی این گزاشته بودم برا هفته بعدی تایپیک کنم اگه بچه ها حمایت کنن و تایپیکو بالا نگهدارن هر هفته یه طرز تهیه یه نوع مشروب میزارم


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

Up


Up


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

Up


Up


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0



  • man_6321  

  • عضو از 1397/2/5

  • پست‌‌‌ها: ‌ 47

  • 11

Up


Up


ـــــــــــ

من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم (drinks)



  • 0





برای نظر دادن وارد شوید یا ثبت نام کنید .     


جستجو





نظرسنجی

هدف شما از خواندن داستان سکسی در شهوانی چیست؟


نمایش نتایج

آگهی‌های دوستیابی

نمایش آگهی های دوستیابی بستگی به علاقه شما دارد. برای دیدن آگهی مرتبط با علاقه تان لطفا پروفایل تان را » ایجاد یا ویرایش کنید «