شب جمعه هم آخه مگه محدودیت تردد میشه، انقد تو این مجازی چرخیدم سرگیجه گرفتم، شب جمعه خودرا چگونه میگذرانید؟
هر کاری که ذهنمون پرت شه از این اوضاع، فیلم، گیم، کتاب، شهوانی و …
↩ زندگی به سبک فانتزی
سخته دیگه دارم کم میارم، خدایا بسهه دیگههه
↩ Yaldatarin
پشت کارتو دوس دارم، واسه نه نگفتنت چقد میگیری حالا؟
↩ rafaeeel
خوش بحالت دلم خواس، این شب جمعه میتونست اینجوری باشه ک اول ی پارت اسنوکر بعد ی پارت سکس ولی خب نشد دیگه😂
↩ زندگی به سبک فانتزی
جانا سخن از زبان ما میگویی،حتی سکسشم بااونی ک تورو میفهمه و همه جوره درکت میکنه خیلی دلچسب تره،خیلیا دیگه الان فقط مجبورن ک باهمن
↩ Samisins
کیر تو سکس بابا برا خار داره همیشه
اسنوکر بعدشم سوسیس تخم مرغ یه فیلم مشنی بعدشم خواب تا فردا یه روز تخمیترو آغاز کنیم
↩ rafaeeel
تکرار غریبانه روزهای ما مث همیشه تخمی داره میگذره دیگه،سکس فقط ب لحاظ روحی مقداری شاداب تر میکنه مارو همین اونم ک ب قول تو مال ما خار داره فعلا کنسله
↩ Samisins
عمل زدن با دست روی شمبول کشیدن انجام میشه. علت کنده شدن پوست خایه خاروندن زیاده!! و بیکاری بیش از حد
↩ دوست؟؟؟؟؟
خب کم بخارون،همیشه بخارون،برا بیکاری هم حق میدم بهت ولی خب سعی کن زیاد بیکار نشی ک بگا میری بااین وضعیت
↩ Samisins
هفت خان رستم باید رد کنیم برای چیزی که خیلی ها براشون مثل اب خوردنه و زده شدن کلا
خار ما خیلی کلفته
↩ Samisins
از برج 10 پارسال بیکارم. بگا رفتم عزیز. انقدر کون گشاد شدم که حال کارکردن ندارم دیگه
↩ دوست؟؟؟؟؟
آیدی تل برام بفرست تلگرام بهت پیام بدم شاید از بیکاری دراومدی
به هر حال چه با منع تردد چه بدون منع تردد اون بیرون کرونا هست و دست و بال آدم واسه بیرون رفتن بسته هست
↩ bigshahin
آره دیگه دقیقا من خودم ب شخصه تو این ی سال 80 درصد ضررام از همه لحاظ ن فقط مالی سره همین کرونا بوده
ماساژور آوردیم خونه با خانمم دو تایی حال کردیم
جاتون خالی