پیرو تاپیک قوانین جدید شهوانی
مسابقه عربده کشی شهوانی آغاز شد.
انتهای هر ماه، به کَسانی که با قدرت و توان بیشتری عربده بکشند که “من با غیرت هستم و دلم برای سلامت جنسی کاربران سایت سکسی شهوانی و افراد در جامعه میسوزد”، جایزه تعلق خواهد گرفت.
به شرکت کنندههایی که موقع عربده کشیدن، پاره بشن، جایزه ویژه تعلق خواهد گرفت.
خطاب به کاربران فهیم و عاقل شهوانی: عالم و آدم میدونن که من عاشق فانتزیهای سکس گروهی هستم. اما تا حالا حتی یک “مثلا با غیرت مغز جلبکی” از من نپرسیده که “تو اگه عاشق فانتزی سکس گروهی هستی، انجامش میدی یا نه؟” تا این لحظه از زندگی متاهلیم، نه با مَرد غیر شوهرم سکس داشتم و نه هیچ کدوم از فانتزیهای سکس سه نفره و ضربدری و غیره رو با شوهرم، عملیاش کردم. چون معتقدم به عنوان یک زن متاهل در قالب فرهنگ ایرانی و به عنوان مادر یک بچه که با اراده و خواست من وارد این دنیا شده، حق کوچکترین ریسکی به خاطر تمایلات درونی خودم، ندارم. اگه قرار بود برم دنبال عملی کردن فانتزیهام، پس غلط کردم اگه بچه آوردم. یعنی نهایت خودخواهی و نامردی و پست فطرتی و لاشی بازی است اگه که به شوهر و فرزندم خیانت کنم و یا شوهرم رو وادار به عملی کردن فانتزیهام کنم. اتفاقا در گذشته و با اکانت دلورس، یک تاپیک درباره “فاجعه عملی کردن فانتزیهای جنسی متاهلی در ایران” رو نوشتم و خیلی هم استقبال خوبی از متن شد. هر جا هم که از من سوال شده، مخالف عملی کردن فانتزیهای جنسی بودم و هستم. حتی یک بار فحش هم خوردم! پس قطعا اینجانب اصلا مخالف نقد تابو و فعالیت در جهت نهی تابو نیستم. کما اینکه خودم هم اینکار رو کردم. پس حرف حساب من چیه؟ حرف حساب من اینه که از آدمهایی که شبانهروز، تمامی مطالب تابوی شهوانی رو میبینن و میخونن و به اندازهی موهای سر من، عربده زدن که با غیرت بوده و نگران سلامت کاربران سایت سکسی شهوانی و افراد جامعه هستن، باید ترسید. با غیرت بودن به شعار دادن و گلو پاره کردن نیست. با غیرت بودن به این نیست که همه جا جار بزنی و اصرار کنی که خیلی آدم پاک و دلسوزی هستی. با شعار نمیشه مردم رو هدایت کرد. من با پوست و استخونم درون زشت و پلید و ترسناک برادرم که شبانه روز عربده غیرت میزد رو لمس کردم. زین بعد به کاربرهایی که اصرار دارن تا همه جا خودشون رو با غیرت و دلسوز سلامت جنسی افراد جامعه نشون بدن، دقت کنید. اون هم در یک سایت سکسی! این عزیزان عربده کش، اگه تا این حد دلسوز هستن، چرا در دنیای واقعی که لجن همه جا رو گرفته، هیچ اقدامی نمیکنن؟ آدمی که تا این حد تیریپ دلسوزی برای جامعه بر میداره، خودش دقیقا توی سایت سکسی شهوانی چه غلطی میکنه؟!
آدمهای با غیرت واقعی، شعار نمیدن، عمل میکنن.
تکرار میکنم: از آدمهایی که در یک سایت سکسی، دارن خودشون رو جر میدن که نگران سلامت جنسی جامعه هستن، بترسیم. آدمِ تا این حد دلسوز، وقت خودش رو توی سایت سکسی تلف نمیکنه.
نوشته: شیوا
من فقط یه چی میگم ، تا خودم نکنم برام مهم نیست بقیه چیکار میکنن چون تاثیرات کار مردم برای زندگی من که نیست!
↩ جادوگر قصبه
عزیزم اینطوری نگو. اتفاقا غیرت خیلی هم خوبه. اگه هر کَسی هم با تابو مخالفه، حق داره که در جهت نهی تابو فعالیت کنه و متن بنویسه و تاپیک بزنه.
مخاطب من فقط جماعت هزار رنگ است. که پشت نقاب این عربدهها و مثلا دلسوزیها، که این همه جار میزنن، اونم در یک سایت سکسی، معلوم نیست دقیقا چه آدمی قرار داره.
من پی نوشت اضافه کنم به متنت من علاقه به خانوما دارم اون ها خیلی دوست دارم😁😁😁😁😁
↩ جادوگر قصبه
امیدوارم زودتر از حال بدت خارج بشی.
معذرت که مسیر بحث دیشب من و تو، از یک جا به بعد جدل شد… 🙏❤😘
↩ ShivaBanoo
بله بله به خوبی میدونم عکست با شنل یادم هست گذاشته بودی داشتی توبه میکردی باهاش😁😁😁
کلا از هر مسی که در هر فضایی عربده میکشه باید ترسید، البته ترس از اون مدل که خفه بشیم و در جواب سکوت کنیم نه، باید در مقابلشون ایستاد و مقابله به مثل کرد.
در مورد عملی کردن فانتزی سکس گروهی هم باهات مخالفم.
البته در مورد انجامش برای خودم، وگرنه صلاح مملکت خویش خسروان دانند.توی شهوانی خود من ترجیحا تو تاپیک و موضوعاتی نظر میدم که بهش علاقه داشته باشم در مورد تابو هم خب من خیلی توجه نمیکنم ولی مخالفت در موردش تو شهوانی بی فایدست چون اگه به سیاست کاری ادمین توجه کنیم وجود همچنین موضوعاتی رو بد نمیدونه و چه بسا خودش اون هارو هم منتشر میکنه.
↩ ShivaBanoo
منم عذرخواهی م از همه(حتی خودم) دیشب اعلام کردم تو تاپیکم. بازم اعلام میکنم در همینجا، گفتگو و بحث کردن در رابطه با یک موضوع، زمانی درست است که دو طرف کاملا منطقی و بدون هیچ گونه لجبازی از دیدگاه خودشون دفاع کنن 🌹 🌹 🌹
↩ Hotlove4444
خیلی خوبه که یک جا اختلاف عقیده داریم. بلکه بعضیها بحث با یک عقیده مخالف رو یاد بگیرن.
طرف وسط بحث توهین میکنه، بعد مثل بچهها همه جا گریه میکنه که فلانی من رو بلاک کرد! 🙂
↩ ShivaBanoo
حافظم خوبه دیوث نیستم😁😁اگه یادت باشه اشاره کردم اون عکس تو خونه خودت نبوده😁😁😁😁
↩ آدو دن هاگ
ابراز عقیده و بیان نظر خوبه، حتی لازمه. اما این همه رفتار و شعار ریاکارانه، بدجور رفته رو مخم… 😡
واعظان کاین جلوه به محراب و منبر میکنند
چون به خلوت میروند آن کار دگر میکنند
↩ ShivaBanoo
از انچه فکر کنی من زرنگ ترماز تو حرفا معمولی خیلی بیشتر دستگیرم میشه باید ازم دوری کنی😂😂😂