اگه عادت کردی بیشتر به لذت شریک زندگیت توجه کنی تا خودت، احتمالاً اون خیلی خوشحال و راضیه. اما خوبه بدونی که شناختن نقاط حساس خودت هم مهمه. چرا؟ چون شریک زندگیت دوست داره تو هم از رابطه لذت ببری و همه چیز برات دلچسب باشه. در ادامه با من همراه باشید تا بیشتر به این مسئله بپردازیم.
احتمالاً برای خودت یه سری درخواستهای خاص تو رابطه داری یا پوزیشنهایی که خیلی برات جذابه، اما تا حالا فکر کردی به یه منطقه ناشناخته که حتی تصورش رو هم نمیکردی تحریککننده باشه؟ شاید اولش جسارت بخواد، ولی باور کن وقتی نقطه جی خودت رو پیدا کنی و امتحانش کنی، از خودت میپرسی چرا زودتر این کار رو نکردم؟
درسته که مردهای همجنسگرا بیشتر با این موضوع راحت هستن، اما مردهای دگرجنسگرا هم میتونن از شریک زندگیشون بخوان که این قسمت رو تحریک کنه، مثل وقتی که پیشنهاد رابطه مقعدی میدی.
از استفاده از دست و وسایل کمکی تا روانکنندهها، اینجا همه راههای پیدا کردن و تحریک نقطه جی مردانه رو برات توضیح دادیم که همین امشب امتحانش کنی.
همه، چه زن چه مرد، نقطه جی دارن. یه راه ساده برای تصورش اینه که به مورمور شدن پوستت فکر کنی وقتی غافلگیر میشی، یه نسیم خنک میخوره یا میترسی. شاید اولش حس عجیبی باشه، ولی اگه باهاش کنار بیای، میبینی که حس لذتبخشی داره. این مورمور شدن از تغییرات انتهای اعصاب به وجود میاد و وقتی روی نقطه جی بدن تمرکز میکنی، داری حساسترین قسمت بدن رو تحریک میکنی.
کارشناس مسائل جنسی، کولین سینگر، توضیح میده که یه متخصص زنان آلمانی به نام ارنست گرفنبرگ اولین کسی بود که این ناحیه رو معرفی کرد و به همین دلیل به اسم اون نامگذاری شده. این موضوع تازه سال ۱۹۵۰ مطرح شد، پس اگه تازه بهش علاقهمند شدی، تنها نیستی. سینگر میگه: «خیلیها معتقدن که توی نقطه جی مردانه و زنانه تراکم بیشتری از اعصاب وجود داره که اگه درست تحریک بشه، میتونه به ارگاسمهای شدیدی منجر بشه.»
برای لذت بردن از نقطه جی مردانه راههای زیادی هست (که پایینتر توضیح میدیم!) اما اول باید بدونی کجاست. سینگر میگه شاید برات جالب باشه که این نقطه خاص در پروستات مردانه قرار داره. «پروستات یه غده به اندازه گردوه که درست زیر مثانه مردهاست.»
وقتی میخوای پیداش کنی، با احتیاط عمل کن و عجله نکن.
مایکل آلوار، بنیانگذار CallMeMaybe.us، میگه: «پروستات پشت دیواره مقعد و در جهت ناف (حدود ۲ تا ۴ سانتیمتر از اسفنکتر) قرار داره. حواست باشه! پروستات خیلی حساسه. به جای اینکه فشار بدی یا ضربه بزنی، نوازشش کن و خیلی آروم لمسش کن. دنبال یه توپک گوشتی به اندازه گردو باش که پشت دیواره مقعد مخفی شده. پیدا کردنش مثل قایمموشک بازیه، فقط به جای چشم، از انگشتت استفاده میکنی.»
وقتی حرف از نقطه جی زنانه میشه، معمولاً هدفت اینه که پیداش کنی و کاری کنی که شریک زندگیت به اوج لذت برسه.
واکنش هر زنی به تحریک نقطه جی متفاوته؛ بعضیا ممکنه این حس رو انقدر شدید تجربه کنن که راحت نباشه، در حالی که بعضی دیگه از شریکشون میخوان این قسمت رو تا میتونن و با دقت تحریک کنن.
نقطه جی مردانه خیلی شبیه به همونه، و سینگر توضیح میده که شواهد علمی کمی وجود داره که تفاوت بزرگی بین این دو تو مردها و زنها نشون بده.
سینگر میگه: «نقطه جی زنانه یه ناحیه حساس تو دیواره جلویی واژنه که بهشدت تحریکپذیره و میتونه منجر به انزال بشه. این ناحیه که با نام غده اسکن یا اسفنج مجرای ادرار هم شناخته میشه، به نوعی معادل پروستات زنانه محسوب میشه. از طرفی، پروستات مردانه از نظر بیولوژیکی با غده اسکن همارزه و به همین دلیل بهش نقطه جی مردانه هم میگن، چون میشه ازش به عنوان یه منطقه تحریکپذیر استفاده کرد.»
در نهایت، هرچند هنوز توافق علمی دقیقی درباره تفاوت دقیق این نقاط در زنها و مردها وجود نداره، اما در خیلی از جنبهها شبیه به هم هستن و مهمتر از همه، تحریک هر دو میتونه منجر به ارگاسمهای فوقالعادهای بشه.
همونطور که دوست داری شریکت وقت بذاره و بدنش رو بهت نشون بده، اون هم از اینکه یه چیز جدید رو روی تو امتحان کنه و لذتت رو بیشتر کنه، حسابی خوشحال میشه. علاوه بر این، اینکه بدون ترس روشهای جدیدی برای رسیدن به اوج لذت پیدا کنی، میتونه خیلی جذاب و قدرتبخش باشه.
خودارضایی مدتهاست که بهعنوان راهی برای کاهش استرس و افزایش کیفیت رابطه جنسی شناخته شده، چون بهت کمک میکنه استقامتت رو حفظ کنی و بهتر بتونی به شریکت توضیح بدی چطور تحریک میشی.
همین موضوع درباره نقطه جی هم صدق میکنه: چرا یه مهارت دیگه به اطلاعات جنسیت اضافه نکنی؟
سینگر میگه: «تحریک نقطه جی مردانه میتونه تجربهای خیلی قدرتبخش باشه، چه خودت انجامش بدی چه شریک زندگیت کمکت کنه. گاهی بزرگترین لذتها همون چیزایی هستن که از خودمون دریغ میکنیم، و نقطه جی مردانه مثل میوه ممنوعه توی مناطق حساس مردانه است. اگه تا حالا این قسمت از بدن خودت رو کشف نکردی، شاید چون به عادتهای قدیمی مثل همیشه در کنترل بودن پایبند بودی. اما همین ممنوعیت و تازگی، اونو انقدر جذاب و داغ میکنه.»
علاوه بر اینکه لذت رابطه رو بیشتر میکنه، تحریک و ماساژ نقطه جی میتونه مشکلات دیگهای رو هم حل کنه. مثلاً اگه در حفظ یا رسیدن به نعوظ مشکل داری و هیچ روشی جواب نداده، میتونی توجهت رو به نقطه جی معطوف کنی.
سینگر میگه: «اگه هر دوتون آماده باشید اما مرد مشکل عملکرد داشته باشه، ماساژ پروستات میتونه کمک کنه. تحریک نقطه جی باعث برانگیختگی جنسی میشه و ممکنه بهش کمک کنه که ریلکس کنه و نعوظ بهتری داشته باشه.»
اگه هنوز از کشف این قسمت از بدنت مرددی، بهتره کمکم شروع کنی. مثلاً میتونی بعد از دوش گرفتن، با انگشتای خودت این ناحیه رو پیدا کنی.
سینگر توضیح میده: «راحتترین روش برای تحریک نقطه جی مردانه اینه که بهآرومی روی پوست بین بیضهها و مقعد، که بهش پرینه (یا بهطور عامیانهتر “میاندوراه”) میگن، فشار بدی. این کارو میتونی موقع خودارضایی انجام بدی.»
اگه دوست دخترت بخواد کمکت کنه؟
اگه دوست داری شریکت تو این کشف همراهیت کنه، میتونی ازش بخوای توی رابطه جنسی دستش رو به کار بگیره.
سینگر میگه: «شریکت میتونه موقع رابطه این ناحیه رو ماساژ بده یا با انگشتاش فشار ریتمیک وارد کنه تا لذتت بیشتر بشه. توجه به این ناحیه درست قبل از ارگاسم، شدت لذت رو بهشدت افزایش میده.»
اگه نتونی پروستات خودت رو پیدا کنی، شاید مشکل از کوتاه بودن انگشتات باشه یا جای پروستاتت بالاتر از حالت معمول باشه.
آلوار میگه: «پروستات ۲ تا ۴ اینچ داخل رکتوم (در جهت ناف) قرار داره. اگه پروستاتت بالاتر از حد عادی باشه یا انگشتات کوتاهتر از حد معمول، ممکنه پیدا کردنش سخت بشه.»
تو این شرایط (یا حتی اگه بخوای از وسایل استفاده کنی)، بهتره سراغ خرید وسایل جنسی بری. بهجای اینکه از ایدهش فراری باشی، میتونی آنلاین خرید کنی، جایی که گزینههای زیادی برای کمک بهت وجود داره. وسایلی انتخاب کن که دسترسی به نقطه جی رو راحتتر کنن، جایی که انگشت خودت یا شریکت بهش نمیرسه.
منبع
https://www.askmen.com/sex/male-g-spot.html
درود مهربانو
از بابت مطالب مفیدتون سپاسگزارم
دست مریزاد 👏 👏
مطالبت همیشه عالی ولی این یه گم پیچیده بود چون باید دنبال جایی بگردی که مرد تحریک نشه ولازم نیست دنبال جایی برا تحریک باشی)(شوخی بود) 🌹 🌹 مرسی عریزم عالی بود 🌹
↩ zizigolo96
درودی دوباره مهربانو
خدانکنه
پاینده باشید 🙏 🌹 🌹
↩ zizigolo96
درودی دوباره مهربانو
نظر لطفتونه
تندرست و مانا باشید 🙏 🌹 🌹
آقایون معمولا باسنشون جزء خط قرمزاشونه و روش تعصب دارن و کسی حق نداره بهش دست بزنه.وقتی زن تو سکس و اون حال و هوای شهوانی وقتی داره راز بدنشو در اختیار مرد میزاره جرات کنه و یضه های مردو بماله و آروم آروم یجوری که مرد واکنش بدی نشون نده و حس بدی بهش دست نده بره سمت باسنش و کم کم بره سر و وقت دستمالی کردن مقعد مرد اونوقت میبینه قدرت دونستن راههای تحریک مرد چیه.معمولا هیچ مردی به این لذت در وجودش یا پی نمیبره یا مخفی میکنه و شایدم از پذیرفتن حقیقتش فرار میکنه.ولی خانوما حتما امتحان کنین و نتیجهشو ببینین
↩ Sisuuu
اتفاقا خیلی از مردها هم هستن که با این موضوع راحتن و ازش لذت میبرن. شاید قبلا این موضوع خیلی خط قرمز محکمی بود ولی الان آگاهی رفته بالا و از صحبت های جدی، شوخی ها یا بعضی تجارب موردی که خودم داشتم متوجه شدم که آقایون الان دیگه نسبت به این موضوع مثل گذشته گارد ندارن و خیلی هاشون این لذت رو کشف کردن یا دوست دارن کشف کنن.
خوشم میاد جایی گذاشته که کسی بهش دسترسی نداشته باشه 😁
↩ armanyekjoordige
انقدام ارضا شدنش لذت بخش نیست فقط ابت را میفته همین ،،
سلام مرسی از مطلبتون
ی سوالی برام پیش اومد
چرا توی فرگشت انسان ها نقطهی تحریک زنها روی بدن و در دسترسه، اما نقطهی تحریک مردها درون بدن و با دسترسی سخته ؟! به نظر شما ممکنه علت علمی برای این موضوع باشه؟!
همسر من خودش زود تر و بدون اجازه من شروع کرد منو حسابی انگشت کردن البطه که منم کمکش کردم
الان هم میلیسه هم اوگشتم میکنه
و نقطه جی منو حسابی تحریک میکنه
↩ Aliii__284567
خب آبت راه بیافته خوبه دیگه. این یعنی نهایت لذت که آبت راه بیافته.
بسیار عالی من تجربه اش کردم و هنگام سکس لذت متفاوتی به من دست میده ، باید بگم هیجان و ارگاسمی که با تحریک نقطه جی به مرد دست میده غیر قابل توصیف
↩ Erfan-u
اجازه بدید سرچ کنم ببینم چی دستگیرم میشه😁
خسته نباشید میشه یه مقاله کامل در مورد روابط پرینت بزارید؟
کاش ی خانم اصفهانی بود ک میتونست این کار رو برام انجام بده
↩ armanyekjoordige
ببین اصلن لذتی ک انگار سبک میشیو نداره ،،فقط مث این میمونه ک شیرو یسره کنی ،فقط ابت بیاد ،
واقعا عالی و خیلی خوب توضیح دادی 💋 👌
دمت گرم، خودت اوکی هستی این لذت رو به پارتنرت هم بدی
متاسفانه من کسی رو پیدا نکردم پایه این فانتزی باشه و انجام بده
میشه گفت خانوم ایرانی اصلا این فانتزی رو اوکی نیستند و تازه برخورد نامناسب هم دارن اکثرا