📙سری تاپیک جدید📙
خوانش کتاب when breath becomes air
اگر دوست دارید شما هم میتونید بپیوندید.
لینک معرفی و خرید کتاب
انگلیسیشم دانلودش رایگانه
در این تاپیک قسمتهای جالب، نامفهوم، جدید و … کتاب گذاشته و بحث میشه.
یعنی اول باید کتاب رو بخونیم و بعدش اینجا در موردش گفتگو کنیم؟
I don’t believe in the wisdom of children, nor in the wisdom of the old. There is a moment, a cusp, when the sum of gathered experience is worn down by the details of living. We are never so wise as when we live in this moment.
از سری قسمتای گنگ:|
↩ ShivaBanoo
نه در طی خوانش بهتره چون بعدش آدم یا تحت تاثیر پایان قرار داره یا کلا یه چیزای محو و گنگی یادشه.
کاش یه توضیح کوتاه درباره کتاب و مثلا امتیازش و علت توصیه به خوندنش میذاشتی
↩ ShivaBanoo
خواهشمندم
خوشحال میشم همراهی کنید (مخصوصا که شما با خوانش متن از رو اسکرین مشکلی ندارید راحت میتونید تهیه و شروع کنید)
↩ negar93
عزیزم رو لینک بزنی همهی اینها رو توضیح داده. راستش هدف معرفی کتاب نیست که من بخوام به شرح و تفصیل بپردازم. هدف “خوانشه”
یعنی هر کی خواست شروع کنه و اینجا راجع بهش حرف بزنیم.
امتیازش ۴.۴ از ۵ هستش در گودریدز
↩ blackhandnn
نه، کلیک روی لینک یا سرچ در گوگل کتاب رو به شما معرفی میکنه.
↩ Itried
اسمش برام اشنا بود … فکر کردم همونه … مرسی برای معرفی کتاب
↩ Itried
خب من رفتم خودم سرچ کردم، توی اپلیکیشن طاقچه داشت، اگه کسی عضو قسمت بی نهایتش باشه، براش رایگان هست.
برای کسایی که دوس دارن بدونن در مورد چیه: “کتاب بر اساس نوشته های یه پزشک هست که مبتلا به بیماری سختی میشه و در مورد احساسات و افکارش می نویسه و البته انگار کتاب اتفاقا نا امید کننده نیست.”
به نظرم هدف خوانش هدف نیست، ببخشید البته قصد بحث کردن ندارم 🌷 اگه یه توضیح کوتاه داده بشه نتیجه بخش تر هست. حالا هر طور که صلاح می دونی عزیزم 🌷
↩ negar93
ممنون بابت توضیحات تکمیلی و اطلاعرسانی در مورد رایگان بودنش
دنبال کتابخون کردن کسی نیستم:)
کسی ک اهلش باشه خودش میره دنبالش مثل شما
کسیم که نباشه الکی لایک میزنه فقط
برای همین انرژیمو روی قسمت دیگه میذارم و وقتم رو با معرفیای که قبلا انجام شده و با یک سرچ ساده بالا میاد تلف نمیکنم.
این سری تاپیک هام قراره همین باشه منوالشون.
↩ آیت_الله_خامنه_ای
لکن بلاک افراد بیشعور که نمیدانند جای کس پرانی و خندیدن به کس عمهشان کجاست.
البته از رهبر بیشتر از این انتظار نمیرود.
I was driven less by achievement than by trying to understand, in earnest: What makes human life meaningful?
If the unexamined life was not worth living, was the unlived life worth examining?
here you are, violating society’s most fundamental taboos, and yet formaldehyde is a powerful appetite stimulant, so you also crave a burrito.
شت:)))
In our rare reflective moments, we were all silently apologizing to our cadavers, not because we sensed the transgression but because we did not.
Putting lifestyle first is how you find a job—not a calling.
As a resident, my highest ideal was not saving lives—everyone dies eventually—but guiding a patient or family to an understanding of death or illness.
I had met her in a space where she was a person, instead of a problem to be solved
Those burdens are what make medicine holy and wholly impossible: in taking up another’s cross, one must sometimes get crushed by the weight.