تا حالا شده سختت باشه نعوظت رو حفظ کنی یا کلاً کامل سفت نشی؟ نگران نباش، خیلیا این مشکل رو دارن.
تصور کن: همهچی داره خوب پیش میره، لباسا یکییکی در میان، سکس داغ و عاشقونه شروع شده و درست لحظهای که باید کار رو تموم کنی، نرم میشی! سکوت عجیب و تلاشهای بینتیجه شروع میشه که اصلاً هم جواب نمیده. یا شاید کامل نرم نشی، ولی اونقدری هم سفت نمیشی که بتونی سکس رو ادامه بدی. انگار داری یه طناب رو هل میدی و خب هیچکی از این حس خوشش نمیآد.
اگه این موقعیت رو تجربه کردی، بدون خیلیا مثل تو هستن. “تو یه دنیای ایدهآل، باید نعوظ قوی راحت و طبیعی اتفاق بیفته،” کالب بکی، متخصص سلامت، میگه. “ولی به دلایل مختلف، مشکل نعوظ میتونه هر زمانی یا حتی برای مدت طولانی پیش بیاد. تو آمریکا حدود ۳۰ میلیون مرد با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن.”
آیا حالت روحی و ذهنی تأثیری داره که بتونی نعوظت رو حفظ کنی؟ یا شاید این یه نشونه از یه مشکل بزرگتر تو سلامتیته؟ ما از چندتا متخصص پرسیدیم که به سوالاتت جواب بدن.
تو این مقاله راههایی برای داشتن نعوظ قوی، دلایل احتمالی این مشکل و محصولاتی که میتونن کمکت کنن رو برات جمع کردیم.
وقتی یه چیزی درست کار نمیکنه، دونستن علم پشت اون اتفاق میتونه کمک کنه بفهمی مشکل از کجاست. دکتر جاش اکس توضیح میده که نعوظ یه فرآیند پیچیده تو بدن و ذهنه. “نعوظ از مغز شروع میشه و افکار و تمایلات جنسی باعث تحریکش میشن.”
نعوظ اینطوری اتفاق میافته: این افکار باعث آزاد شدن یه ماده شیمیایی به اسم دوپامین میشه که از مغز به آلت پیام میفرسته و جریان خون رو افزایش میده. رگهای خونی که به سیستم تناسلی میرسن شل میشن و این باعث میشه خون بیشتری به ناحیه تناسلی برسه. وقتی تحریک نشده باشی، رگهای خونی آلتت نیمهباز هستن، اما وقتی مغزت پیام میده که آماده رابطهای، این رگها بازتر میشن و خون بیشتری وارد میشه. جریان زیاد خون باعث میشه خون تو آلت گیر کنه، حجم بگیره و باعث نعوظ بشه.
وقتی نعوظ از بین میره، این فرآیند برعکس میشه. “وقتی ماهیچههای آلت شروع به انقباض میکنن، جریان خون متوقف میشه،” دکتر اکس توضیح میده. “این وقتی اتفاق میافته که مغزت دیگه سیگنال نمیفرسته و واکنش هورمونی تموم میشه. رگهای خونی دوباره بسته میشن و جریان خون کاهش پیدا میکنه.”
دکتر مایکل ریتانو میگه: “تعادل بین مواد شیمیایی که باعث جریان خون به آلت میشن و موادی که خون رو برمیگردونن خیلی حساسه. این تعادل باید طوری باشه که نعوظ دقیقاً به اندازهای که لازمه طول بکشه. اگه کسی نعوظ ضعیف داره، این تعادل بهم خورده.”
ساختار آناتومیکی آلت هم تو این فرآیند نقش مهمی داره. دکتر کالب بکی میگه: “آلت دو محفظه داره به اسم corpora cavernosa که از سر آلت تا عمق لگن کشیده میشن. این محفظهها بافتهایی دارن که میتونن خون رو ذخیره کنن و حجمشون زیاد بشه.”
هرچند آناتومی و واکنشهای شیمیایی مهم هستن، اما مغز بخش خیلی مهم این ماجراست. دکتر اکس توضیح میده: “نعوظ تحت کنترل چند قسمت از مغز، مثل هیپوتالاموس، سیستم لیمبیک و قشر مغزه. پیامهای تحریکی به مراکز نعوظ در نخاع ارسال میشن و این باعث نعوظ میشه. اما اگه مغز نتونه این پیامها رو درست ارسال کنه، ممکنه تنش ماهیچهای آلت بالا بره و نتونه به حالت شلشدگی لازم برای نعوظ برسه.”
برای اینکه یه نعوظ قوی داشته باشی، هم بدنت و هم ذهنت باید سالم و هماهنگ کار کنن. دکتر کالب بکی توضیح میده: “یه سری عوامل مهم هستن که از نظر جسمی و ذهنی روی نعوظ تأثیر میذارن.”
از نظر جسمی، تناسب اندام یکی از مهمترین فاکتورهاست. “اگه بدنت سالم نباشه، نمیتونه خون رو درست به جریان بندازه و عملکرد خوبی داشته باشه. درست مثل یه ماشینی که نیاز به سرویس داره، بدنی که اضافه وزن داره یا از فرم خارج شده، برای انجام کارایی مثل ایجاد نعوظ به مشکل میخوره.”
از طرف دیگه، نعوظ بیشتر یه فرآیند ذهنیه. “درسته که بعضی وقتا نعوظ صبحگاهی یا نعوظهای تصادفی داریم، ولی در بیشتر موارد، این اتفاق نیاز به تحریک ذهنی داره،” بکی میگه. “اگه تحریک نشی، بدنت خون بیشتری به آلت نمیفرسته، همین و بس. پس ذهن باید آزاد و آماده باشه تا نعوظی سالم و بهموقع داشته باشی.”
چند عامل اصلی برای داشتن نعوظ قوی:
تحریک: ذهنت باید روی لحظه متمرکز باشه و استرس یا نگرانیهای اضافی رو کنار بذاره.
سلامت قلب و عروق: نعوظ به جریان خون تو آلت بستگی داره، پس یه قلب قوی لازمه.
واقعیت تلخ اینه که چیزای زیادی میتونن باعث بشن نعوظت دچار مشکل بشه.
دکتر مایکل ریتانو توضیح میده: “خیلی چیزا باید درست کار کنه تا یه نعوظ قوی داشته باشی، به همین خاطر قدرت نعوظ مرد یه شاخص عالی برای سلامت کلیشه. مثلاً باید هورمونات سر وقت آزاد بشن، سرخرگها بدون مشکل خون رو به آلت برسونن، سیستم عصبی سیگنالها رو دقیق انتقال بده و ذهنت با بدنت کاملاً هماهنگ باشه. اینا چیزای زیادی هستن که بدن باید درست انجام بده.”
نعوظ یه فرآینده که هم ذهنی، هم شیمیایی و هم جسمیه. هر مشکلی تو هرکدوم از این سه بخش میتونه دردسر درست کنه.
دکتر اکس میگه: “اگه هرکدوم از این عوامل فیزیولوژیکی درست کار نکنن، مرد ممکنه نعوظ ضعیف رو تجربه کنه. مشکلات نعوظ میتونن به دلایل مختلفی باشن، از عدم تعادل هورمونی گرفته تا مسائل عصبی، مشکلات قلبی و عروقی، استرس یا سلامت روانی. هیچ دلیل واحدی برای توضیح اختلال نعوظ وجود نداره – این موضوع به وضعیت خاص سلامتی هر فرد بستگی داره.”
از نظر جسمی، هر مشکلی که جریان خون رو تحت تأثیر قرار بده، میتونه باعث ضعف نعوظ بشه. دکتر بکی توضیح میده: “بیماریهایی مثل سرطان، دیابت و مشکلات قلبی تو خیلی از موارد باعث این مسئله میشن. سطح پایین تستوسترون که ممکنه به خاطر ژنتیک، کمتحرکی یا سطح غیرعادی استروژن تو بدن باشه، هم میتونه عملکرد آلت رو محدود کنه.” فشار خون بالا و کلسترول بالا هم تأثیر منفی دارن.
از طرف دیگه، اگه مغزت نتونه پیامهای لازم رو به بدنت برسونه، این هم میتونه مشکلساز بشه.
دکتر اکس اضافه میکنه: “بعضی مشکلات مثل ناتوانی مغز در ارسال پیام به آلت ممکنه به خاطر شرایط عصبی مثل اماس، پارکینسون یا آلزایمر باشه. همچنین، استرس، اضطراب و افسردگی میتونن تغییرات شیمیایی بزرگی تو مغز ایجاد کنن که باعث میشه ماهیچههای آلت نتونن برای نعوظ شل بشن.”
مشکلات روانی هم میتونن تأثیر زیادی بذارن. تا قبل از دهه 80 میلادی، متخصصان فکر میکردن مشکلات روانی عمیق دلیل اصلی نعوظ ضعیف هستن. ولی به گفته الیشا سینکلر، حالا مشخص شده که اکثر این موارد به مشکلات روانی روزمره مثل استرس، اطلاعات اشتباه جنسی یا مشکلات رابطه برمیگرده.
مایکل سالاس، تراپیست جنسی، میگه: “استرس روی کل بدن تأثیر میذاره، اما بهخصوص روی نعوظ. این حس هم روی هورمونها تأثیر میذاره، هم روی سیستم عصبی. یادگیری مدیریت استرس و استراحت کافی برای همه جنبههای زندگی مهمه و نعوظ هم از این قاعده مستثنی نیست.”
حتی اگه رابطهات خوب باشه، افسردگی میتونه باعث بشه نعوظ نداشته باشی. دکتر ریتانو توضیح میده: “اختلال نعوظ ممکنه کسی رو که افسرده است تحت تأثیر قرار بده، حتی اگه تو یه رابطه پایدار و عاشقانه باشه. متأسفانه داروهای درمان افسردگی هم میتونن باعث اختلال نعوظ بشن. اما خبر خوب اینه که داروهای نعوظزا معمولاً چه مشکل از افسردگی باشه و چه از داروها، اثر میکنن.”
دلایلی که ممکنه قدرت یا دوام نعوظ رو کم کنن:
با توجه به عوامل مختلفی که ممکنه باعث این مشکل بشه، دکتر اکس پیشنهاد میده اول وضعیت سلامتت رو بررسی کنی و تغییراتی که نیاز داری رو اعمال کنی.
“اولین قدم اینه که هر عاملی تو رژیم غذایی، سبک زندگی یا وضعیت ذهنی که قابل بهبود هست رو حذف کنی.”
رژیم غذایی
غذاهای ناسالم، فرآوریشده و بستهبندیشده رو حذف کن. بهجاش، روی خوردن غذاهای پر فیبر مثل میوه، سبزیجات، آجیل و دانهها تمرکز کن. همچنین سبزیجات برگسبز که به جریان خون کمک میکنن رو بیشتر مصرف کن. از مصرف زیاد کافئین و الکل هم خودداری کن.
ورزش
ورزش منظم داشته باش. این کار به تنظیم هورمونها، بهبود گردش خون و کاهش استرس کمک میکنه.
اگه تو محل کار، روابط یا زندگی شخصی استرس داری، درباره مشکلاتت صحبت کن. روشهای طبیعی کاهش استرس مثل وقت گذروندن تو طبیعت، تعطیلات کوتاه یا مشاوره با یک رواندرمانگر رو امتحان کن. همچنین هر شب 7 تا 9 ساعت خواب کافی داشته باش.
اگه بعد از چند هفته هنوز مشکل داری، دکتر اکس میگه وقتشه به پزشک مراجعه کنی.
“درباره مشکلات قلبی، هورمونی یا عصبی که ممکنه باعث اختلال نعوظ بشه، از پزشکت سوال کن. همچنین داروهایی که مصرف میکنی رو بررسی کن چون بعضی داروها میتونن جریان خون رو تحت تأثیر قرار بدن و پزشک ممکنه دوز یا نوع دارو رو تغییر بده.”
بررسی سلامت روان
اگه مشکل جسمی حل شده ولی هنوز نعوظ ضعیفه، مایکل سالاس پیشنهاد میده سلامت روانت رو بررسی کنی.
“تحقیقات نشون میده بیشتر مشکلات نعوظ به عوامل روانی برمیگرده. اینجاست که پیدا کردن یک تراپیست جنسی اهمیت پیدا میکنه. خیلی از درمانها با شکستن باورهای غلط شروع میشن. بیشتر این باورها اشتباهن و شناخت این باورها میتونه استرس زیادی رو کم کنه.”
او همچنین توصیه میکنه تراپیستی پیدا کنی که روی ارتباط ذهن و بدن کار کنه.
“یادگیری تغییرات خلقوخوی خودت و واکنش بدن به این تغییرات خیلی مهمه. این روند ممکنه زمانبر باشه، اما میتونه به توقف چرخه اضطراب و مشکل نعوظ کمک کنه. علاوه بر این، یاد میگیری کجاها بیشتر از همه لذت میبری. بیشتر افراد فقط روی اندام جنسی تمرکز میکنن، درحالیکه کل بدن میتونه منبع لذت باشه. یاد گرفتن این موضوع میتونه تو آینده برای برانگیختگی، لذت و هیجان مفید باشه.”
منبع
https://www.askmen.com/sex/sex_tips/how-to-get-harder-erections.html
درود مهربانو
باز هم مطالب مفید و خواندنی
دست مریزاد 👏 👏 👏
منی که فهمیدم موشکلوم چیه
😫😫😫
درونم : وای وای وا…
ندا : وای وای اوی…
هعی ، کاهشاش خوبه ولی…
تشکر از اطلاعات
عریزم بسیار مطالبتون عالیه و نبودنتون حس میشه 🌹 🌹 هر چند مردها باید بیشتر تشکر کنن از زحمات ولی همه ما قدر دانیم وآرزوی موفقیت برات دارم
درود بر زیزی گولویی که میگوید بهترینه و تاپیک قابل تقدیرش.ممنون که به فکر انقباض طولانی مدت اندام جنسی ما در زمان سکس هستی
↩ mojii7878
درود بر شما.من تشکر ویژه کردم از زیزی گولو جان
↩ ofoghe_roshan
درود امروز من بر افق روشن عزیز و گرامی سایت شهوانی
من قرص تادالافیل ۵ گرفتم هفته ای دوبار میخورم و مشکل نعوظ ندارم کیرم شق و سفت …
ولی حجم آب منی م کمه و بعضی وقتها شیشه ای هست !
چکار کنم ؟
چطوری zizigolo
در مورد نعوظ صبحگاهی
شاعر میفرماید
سحرگاهان که کیر راست داری
مشو غره به خود که شاش داری
در مورد نعوظ هم کامنت میزارم دوستان استفاده کنند
↩ mojii7878
دهنه مردا رو سرویس کردید یه تاپیک گزاشته اره مردا باید بیشتر تشکر کنن
تشکرررررررررررررررررررررر
↩ شرلوک شهوانی
درود
صبح زیبای شما بخیر باشه 🙏 🌹 🌹
↩ Manijavidan
اول که من نگذاشتم وچون در رابطه با مردا بود گفتم اونا باید بیشتر تشکر کنن
↩ Manijavidan
اول که من نگذاشتم وچون در رابطه با مردا بود گفتم اونا باید بیشتر تشکر کنن ولازم نیست اگر سخته کسی انجامش بده
من اوایل بدجوری مشکل نعوظ داشتم دکتر رفتم و کلا رفع شد تناسب اندام و ورزش کمک میکنه ولی درمان نیست
↩ zizigolo96
درود مهربانو
برقرار باشید ❤️ 🙏 🌹 🌹
کی قراره این مطالب ترجمه ای گوگلی از تو سایت جمع بشه من نمی دونم! واقعا هم فکر نمیکنم این اتفاق بیفته!
۳۹ نفر این تاپیک رو لایک کردند، یعنی واقعا تا ته مطلب رو خوندن؟! این همه بح بح و چه چه که تو کامنتها میبینم یعنی از روی تملق و کص لیسی و چاپلوسی نیست دیگه؟!
متن تاپیک کلا ترجمه شده از سایت (با عنوان و محتوی به اصطلاح زرد ) که به زبون خودمونی ادیت شده و فاقد محتوی علمی ، راهکار درمانی ، علت شناسی(اتیولوژی) و … و جالبتر از همه اینکه در قسمت سکسولوژی هم بارگزاری شده!
البته من این ایراد و انتقاد رو متوجه ادمین محترم میبینم که چرا باید قسمت سکسولوژی سایت اینقدر سر سری گرفته بشه و ببخشید پوچ باشه!
البته آسی پولیکا خانوم از دوستان من هستن و من هم ارادت ویژه ای دارن خدمتشون، برای خودشون، شخصیتشون، هنرشون، ولی خب این دلیل نمیشه که انتقادی مطرح نشه، هرچند انتقاد اصلی به ایشون وارد نیست!
↩ Prometheus2023
والا نمیدونم چی بگم در جواب این کامنت!
↩ Prometheus2023
درود بر شما آقای دکتر 🙂🙏🏻
البته که با توجه به بخش آخر صحبتتون، نیت شما مثبته و صحبت شما ناخواسته یه مقدار تند شده. اما میتونیم مهربونتر باشیم 🫶😇
به عنوان کسی که همیشه همه مطالب نگین عزیزم رو میخونم، همیشه استفاده کافی از این مطالب رو بردم. نگین جان مترجم هستن و برای ارائه این مطالبش قاعدتا به سرویس ترجمه گوگل احتیاج نداره. بله، شاید بتونه کمی محتوا رو دستکاری کنه تا زائقه خواننده ایرانی اون رو بیشتر بپسنده اما تا همینجا هم کارش مثل زحمات شما واقعا خوب و شایسته تشکر بوده. 🙏🏻
اما در مورد کلیت محتوا هم باید بگم همنطور که خودتون میدونید، سکسولوژی روی جنبههای مختلف سکس دست میذاره:
جنبههای فیزیولوژیکی، روانشناختی، اجتماعی، تمایلات سکسی، هویت سکسی، روابط سکسی، اختلالات، آموزش سکسی، بهداشت سکسی و و و…
با این اوصاف چرا باید تصور کرد که با یه مطلب زرد طرفیم؟
در نهایت امکان ارائه راهکارهای درمانی و تجویزی خاص که قطعا امکان پذیر نیست. چون نه نگین عزیز متخصص هستن، و نه حتی اگر متخصص بودن امکان ارائه راهکارهای درمانی در اینجا وجود نداشت چون شرایط هر کسی در هر موضوعی متفاوته و شخص باید حضوری معاینه بشه یا مورد مشاوره قرار بگیره.
ممنون از توجه شما 🙏🏻🌹
باید سه بار بگوید:
نعوظ بالله من الشیطان الرجیم
و
به مامله خود و فرج زن خود فوت کند
ممنون از مطلب اتون مشکل نعوظ بعد از نوجوانی و اعلی الخصوص بعد از چهل سالگی گاها تلفیقی از تعدادی از عوامل ذکر شده و بعضی عوامل دیگه با درصد های متفاوت هر چند کم ممکنه باشه و عموما آقایون برای برطرف کردنش به سراغ مصرف داروو هایی از قبیل سییلدنافیل میرن که برای بسیاری هم کارآمد هست یعنی همزمان که اگر مشگل خفیف در عروق اون ناحیه داشته باشن رو کمک میکنه به تقویت اعتماد بنفس و کاهش اضطرابشون هم کمی کمک میکنه البته این صرفا در شرایطی هست که مسایل روحی نقش عمده ای در این اختلال نعوظ نداشته باشن. اما چیزی که من میتونم توصیه بکنم استفاده محدود کنترل شده و با رعایت احتیاط از وکیوم پمپ هست، که البته رعایت اندازه و حد اش به آموزش تجربه نیاز داره. اون میتونه بعد از مدتی در عین حال تا حدی هم به بزرگتر بنظر رسیدن سایز آلت کمک کنه صرفا تا زمانی که استفاده میشه، که خود اون هم با کمک به اعتماد بنفس و احساس رضایت از فیزیک بدنی میتونه کمک کننده باشه. البته مطالبی که گفتم صرفا درباره افرادی میتونه صادق باشه که مختصر مشکلی دارن و نعوظ ایده عال ندارن نه کسانی که مشکلات اساسی دارن که نیاز به درمان پزشکی و روانپزشکی داره. بعضا استفاده از کرم ها یا ژل هایی هم رایج هست که یا کم تاثیر هستن یا میتونن مضر باشن چون حاوی فلفل و بعضی مواد تحریک کننده هستن که میتونن با استفاده مکرر موجب واکنش ها شدید در پوست حساس اون ناحیه بشن. در یک جمع بندی میتونم بگم در این زمینه باید یک مقاله دقیق تر با توجه به جامعهه امروز اییران نوشت که مولفه های مختلف روانی ، فرهنگی و جسمی در شرایط متلاطم امروز رو در نظر بگیره. برای مثال نقش سو تغذیهه در بعضی از اقشار رو نباید از نظر دور داشت یا کلیشه های و انتظارات فرهنگی هر منطقه