خلاصه صحبتهای ساناز کُس طلا در برنامه “زندگی پس از زندگی” شبکه چهار صدا و سیمای حکومت اسلامی ایران:
همه چیز سفید بود. دو فرشته پرواز کنان به سمت من آمدند. یکی از فرشتهها مذکر و دیگری مونث بود، اما هر دو کیر داشتند! فرشته مذکر، کیر هشتاد و سه سانتی و با قطر هفده سانتی خود را در دهانم فرو کرد و گفت: این تنبیه برای گناهان زبانی تو است.
فرشته مونث، کیر صد و چهل و هشت سانتی با قطر سی و سه سانتی خود را در مغزم فرو کرد و گفت: این هم برای فانتزیبازیهای گناه آلود و فاسد تو است.
در همین حین، سه فرشته کیر به دست دیگر هم نزدیک شدند. یکی کیرش را در گوشم فرو کرد و گفت: این برای گناههای شنیداری تو است.
دیگری کیرش را در سوراخ کونم فرو کرد و گفت: این برای گناههای کوندهبازی و لاشیگونه تو است.
دیگری کیرش را در دستانم گذاشت و گفت: این برای گناههای جقگونه تو است.
یک فرشته دیگر که با بقیه فرق داشت، نزدیک شد. با دیدنش، حس روحانی و معنوی خاصی به من دست داد. کیر چهارصد و پنجاه و نُه متری خود با قطر نود و چهار متری خود را در کُس من فرو کرد و گفت: این هم پاداش پاکدامنیهای تو است.
همینطور که کیرهای ایشان را با تمام وجودم حس میکردم، متوجه شدم که این دنیای فانی چقدر بیارزش است و مال دنیا اصلااااااااا ارزش ندارد و بهتر است که مردم در بیپولی و بدبختی و فلاکت و بیچارگی و زجر و شکنجه و دربهدری زندگی کنند، و فقط در این صورت است که رستگار خواهند شد.
نکته: اینم از عوارض حضور مادرشوهر در خانه! حتی تکرار برنامهها و سریالهای تخمی و عنیِ تیوی حکومت آخوندی رو هم میبینه!!! 😕
بنظرم آخر هر قسمت برنامه زندگی پس از زندگی باید مهمان به رسم یادبود یه مثقال از جنسی که زده رو به موزه برنامه اهدا بکنه
راستی مگه مادرشوهرت باهاتون زندگی میکنه؟
یکی از فرشتهها مذکر و دیگری مونث بود، اما هر دو کیر داشتند!
😂😂😂😂
ساقی هم دارند؟
عه عه عه… این برنامه کدوم کشوره که انقدر لخت و عریان همه مسایل جنسی را با جزییات بیان می کنه؟!!
یعنی ج. ا. سسکی شده؟
پس برم ببینم.
جدا انقلاب شده؟
تحمل برنامه های تلویزیون حکومت از خود عذابای جهنم هم بدتره و زجرآورتره خدا بداد برسه
حالا حداقل بذار یه قلم خوب ازت یادگاری بمونه. اینا چیه نوشتی
شیوا بی اعصاب می شود 😁😁😁
دو تا فیلم خوب براش بذار سرگرم بشه 💖
این برنامه رو مخیه رو میبینه خدا به فریادت برسه دو تا فیلم پورن بذار حاج خانم ببینه
↩ Saraaajooon
فیلم پورنو بهترین گزینه است مفرح و سرگرم کننده
حداقل کیرا رو به سانتی متر میگفتی
۴۵۹ متر خیابان ولیعصره بابا
😂 😂 😂
واقعا برنامه های معنوی صدا وسیمای میلی همینجوری تخمی تخیلی هست، مخصوصا برنامهای معنوی شون در مای رمضون رو که نگو ،میخان مردم احمق مستمعشون رو به بی ارزش بودند این دنیای مادی و … وخوب بودن دنیای واهی پس از مرگ تشویق کنند .
خععععععلی خارکسده اند
گفتی فرشته مذکر یادم افتاد
جدیدا با یه سبک شعری آشنا شدم سبکش غزل مذکر هست
پشم ریزون ترین چیز دنیاست
میدونستی سعدی پارتنر همجنس داشته و گی بوده و برای پارتنرش شعر هایی تو قالب غزل مذکر نوشته؟
حیف این حکومت تخمی تخیلی اون دسته از کتابای سعدی رو جمع کرده
ولی فکر
کنم نسخه کپی ش هست
😂 😂 😂 😂
کاملا درکت میکنم، چند سال پیش تو شرایط مشابهی گیر کرده بودم
↩ Manuelfan
مادرشوهرم شرایط جسمی بدی داره. شوهر منم تنها پسر و حامی ایشان است. گاهی ما میریم خونه مادرشوهرم و گاهی اون میاد پیش ما.
↩ Saraaajooon
سارا چناننننننننننننننننننن با دقت و هیجان این سریال کیری ایرانیا رو میبینه که اصن نگم برات. 😕 😒
↩ Omid v arezo 2022
ترویج علنی خرافات و اکثر مردم ما هم که عاشق داستان تخیلی هستن! 😕
به نظرم بهشت و جهنمی که ساخته و پرداخته ذهن ماست مربوط به تعلیمات دوره کودکی هست .
و بهشت و جهنمی( اگر) وجود داشته باشه ۳۶۰ درجه با تخیلات ما متفاوته.
و البته بنده اعتقاد دارم بهشت و جهنم فعلا داخل همین دنیاست .
ما با کار های خوب بهشت درون خودمون رو میسازیم و با کار بد جهنم درون رو زنده میکنیم .
↩ Nafas7196
اگه دائم بخواد اینطوری باشه، تحملش سخته. از طرفی دوست ندارم بچهام، تیوی حکومت آخوندی رو ببینه. تصمیم دارم یک گفتگوی فوق جدی در این مورد با شوهرم داشته باشم.