سلام حشریا! خوبین؟ ردیفین؟ دول مولتون راسته؟
با یک تاپیک پشم ریزون دیگه اومدم ، امیدوارم پشمهایتان بریزد و در این سوز سگ سرما که با یک لا پیراهن هم میشود کل تهران را گشت ، کونتان یخ بزند
کیس ریپورت زگیل تناسلی :
خانم ۴۴ ساله: دو سال قبل ترشحات شیری رنگ از سینه داشته اند و بعد کم کم خونریزی های زنان و تست منفی اچ پی وی و پاپ اسمیر باعث درمان های مکرر انتی بیوتیکی شده که بی نتیجه بوده و دردهای زیر شکمی به آن اضافه می شود. ترشحات شیری سینه به خونابه تبدیل می شود و نوک سینه ها تیره تر شده، صدای مردانه تر و ضخامت موهای بدن که با لیزر کمتر شده است. بعد از تکرار عفونت های رحم کولپوسکوپی شده و cin2 نتیجه ی پاتوبیولوژی و بررسی بالینی به نفع زگیل تناسلی بود اما با hpv منفی مواجهیم! متاسفانه بیمار نقص ایمنی داشته و درگیر ارتریت روماتویید هم هستند و دردمفاصل و استخوان داشته، بیمار در ۴ ماه گذشته حدود ۱۶ کیلو کاهش وزن داشته است و در سال گذشته درگیر hav کبدی بوده که برطرف گردیده است.
سایر آزمایشها نرمال است،(توضیح برای همکاران حشر زده ی سایت ترشحات ce3-15 با رنج ۳۵ و فرتین ۹ و هموگلوبین ۱۱ می باشد. )
همسر : اقا ۴۷ ساله دیابتیک که بتازگی بعد از بیماری همسر دریافت انسولین را آغاز کرده، علائم بصورات وارت در ناحیه تناسلی (زگیل تناسلی)، اما تست اچ پی وی منفی شده، دندان ها زرد، سالها مصرف سیگار و مشروبات الکلی داشته و کبد گرید ۲، می باشد. اما موکدا گفته می شود زن و شوهر رابطه جنسی غیر متعارف (غیر از همسر خود) نداشته اند.
شرایط خانوادگی مقید به اخلاق، بهداشت در خانه و مصرف غذای خانگی، شرایط شغلی پر استرس دارند.
داروهای پیشنهادی به نفع تقویت ایمنی می باشد.
بیمار بشدت در شرایط بد روحی، خونریزی های رحمی ادامه دار و درد، ضعف و بی حالی مستولی گشته!
نکته ی ۱: خداوندگار بیامرزاید! اون خواهر الت تناسلی هایی که میگن با یک نوع قارچ درمان میشه و فلان قرص خوب میشه و تو اینستا و ماهواره و بعضا همینتاپیک های من زر می زنن خفه خون بگیرن، شیاد های شارلاتان خواهر الت تناسلیه مادر چند همسری!
نکته ی ۲ : اگر زگیل هست باید کرایوتراپی شود ،تست منفی است؟؟؟چه تستی؟؟؟ دراقايون هيج تست تشخيصي وجود ندارد مگراينكه ضايعات بيوپسي شوند
نکته ی ۳: به هیچ پیام خصوصی مبنی بر زگیل تناسلی /hpv/HIV/AIDS و امثالهم پاسخ داده نمیشه-! پس اگر در این مورد پیام دادی و پاسخ داده نشد، به کسی بر نخوره. -تشخیص فقط توسط معاینه ی حضوری و ازمایش و نمونه برداری امکان پذیره نه عکس و ویزیت پیام شخصی تو شهوانی
نکته ی ۴.۵ : بهدلایل امنیتی واضح بنده هیچ *ویزیت حضوری هم در خارج از سایت ندارم و نخواهم داشت-!
یک سوال دارم که ممکنه برای خیلیا هم باشه. آیا از طریق مالیدن دست فرد مبتلا به نقاط حساس مثلا به واژن و یا داخل آن توسط روغن پس از شستشوی دستها خطر ابتلا هست یا خیر؟
↩ Chekonim6
اکه جوری شسته بشه که دستها تمیز بشن خیر، ولی اگر همینجوری دستتو اب بکشی بدون اینکه مواد شوینده استفاده کنی یا هند راب یا … بله احتمالش هست، ولی خب احتمال بالایی نیستش
تزریق واکسن رو پیشنهاد میکنید برای خانمهای زیر ۴۵ ساله . اگه جوابتون مثبته کدوم مرکز رو پیشنهاد میکند
اقا ، خیلی سخت بود اصطلاحات ولی در خلاصه ، یعنی رابطه خارج از عرف نداشتن ولی باز دچارش شدن؟ چطوری؟ مو نفهمیدوم!!!
شما نه تو سایت ویزیت میکنی نه خارج سایت
پس بیمارا چیکار کنن الان؟؟
ممنون از تاپیک ات ولی من که هیچی متوجه نشدم احتمالا واسه همکارهای خودتون جالب باشه 😄
↩ shahrzad.1981
خارج از سایت که هم ویزیت میکنم و هم تو ویزیت میکنم😬🤭😂
منتهی از سایت مریض قبول نمیکنم ، چون بحث امنیتی ش مطرحه
↩ Sniper0
داخل کص! بجای اینکه صورتی یا قرمز باشه سیاه شده
با پوزش چون مخاطبهای شما در سایت خیلی از اصطلاحات پزشکی مطلع نیستند، میتونید کمی توضیحاتتون را سادهتر و روانتر بیان کنید تا قابل استفاده و تاثیرگذارتر باشه.
↩ همفری ویدن
سِر همفری جان!
اون قسمت داخل پرانتز که نوشتم برای همکاران کمی تخصصی بود، مابقی ش هم مطالب خاصی نبود که، شرح حال بیمار بود ، همین
کجاش سخت و تخصصی بود؟
↩ Prometheus2023
ینی الان همینجوری زگیل گرفتن؟ یا مرد یا زن ماجرا خیانتی چیزی داشته اینجوری شده
↩ Sama3233
خواهش میکنم
والا الان به اقای همفری گفتم
بجز اون عبارت داخل پرانتز واقعا کجاش علمی و تخصصی بود🧐☹️
من اتفاقا خیلی ساده می نویسم که برای همه قابل فهم باشه ، شما اگر انتقاد یا پیشنهادی دارین ، به دیده ی منت می پذیرم، می تونی کمک کنی تا اصلاح بشه و قابل فهم همگان🌸 خیلی هم خوشحال میشم
↩ Sniper0
احتمال درگیر زگیل شدن بدون هیچ کار خاصی به همون اندازه محتمله که یک دختر مجرد بدون رابطه حامله بشه! (حالا شما مریم مقدس رو فاکتور بگیرید)
↩ Chekonim6
من واکسن رو برای همه ی افراد سالم. توصیه میکنم
مرکز خاصی نداره، شما فقط باید تشریف ببرید داروخانه و واکسن رو تهیه کنین و اولین درمانگاه یا بیمارستان تزریق کنین، فقط خاطرتون باشه که حتمااااا باید واکسن رو بعد از تهیه از داروخانه و تزریق کردن تو محیط خنک؛ کول باکس، فلاسک، یخچال و … نگهداری کنین
↩ Prometheus2023
شما لطف دارید…متاسفانه خودم اصطلاحات پزشکی رو در حد اطلاعات عمومی و استفاده عادی بلدم …
ولی تا اونجایی که مشخص هست گزارش و شرححال نویسی شما برای یک همکار پزشک هست تا مخاطب عام. نکات اضافی و گیجکننده و اصطلاحات تخصصی رو به زبان عامیانه تر بنویسید قطعا نوشتارتون عالی و روان خواهد بود و شک نکنید بازتاب کارخوبتون به خودتون برمیگرده
با آرزوی موفقیت روزافزون.
↩ Sama3233
اگر وقتشو دارید ، متن تاپیک رو کپی کنید و ویرایش شده ش رو که قابل فهم همگان هستش ،برام بفرستید، من به همین صورت ویرایش شده اصلاح می کنم
اصلا هم ناراحت نمیشم، چون هرکاری کنم دید من دید کاری و علمی هستش و فک میکنم مثلا این خطو حذف کنم ، مطلب رو نرسوندم، وای خب تقریبا همه مخاطبین حرف شما رو تکرار کردن و گفتن علمی و تخصصی نوشته شده!
اگه تمایلی برای انجامش دارید، من خوشحال میشم، اگه هم تمایلی ندارید یا حالشو ندارید که هیچی
حالا بحث hpv پیش اومد باید به یه سری کسخل بگم که دنبال سوئیچ پارتی نباشید، اگه هم رفتید بعد اون یه تست برای تشخیص hiv و hpv بدید.
↩ Ado_Den_Haag
این کسخولا لیاقتشون همین hpv، کون لقشون، بذار بگیرن تا مادر محترمشون به روش های افریقایی سامورایی سامبایی مورد نوازش قرار بگیره
↩ Prometheus2023
یکی با ادعای پولدار بودن افتخار میکرد که تو سوئیچ پارتی بوده، بهش گفتم ابن کسشرات بدرد نمیخوره و حتما خودتو شوهرت برید تست بدید، اومده به من میگه گدا گشنه.🤣
پ.ن: ولی حق با توئه بذار بگیرن کونشون پاره بشه.
↩ Prometheus2023
شما لطف دارید اگه وقت داشته باشم خوشحال میشم ولی زمان انلاین شدنم مشخص نیست ممکنه شرمنده محبت شما بشم … ولی اگه در تاپیکتون موردی رو متوجه شدم در پیام بهتون اعلام میکنم هرچند خودتون صاحبنظرید.
↩ Sama3233
ممنون بابت مطالب مفیدی و هشدار دهنده ای که به اشتراک میزاری دکتر جان
↩ Abuellito1
منطقیه…
مو هم مقید نیستوم گاهی به دینی ها…
↩ Sama3233
با خوشحالی تمام پذیرا هستم، هر وقت مورد اصلاحی به نظرتون رسید، پیام بدید، متشکرم
↩ Layli.bb
متشکرم
امیدوارم که اثر بخش و یه اندازه ی کافی هشدار دهنده باشه
↩ Prometheus2023
از کجا بفهمیم اوکیه و درست نگه داری شده . جای معتبر تو تهران میشناسین
درود خدمت دکتر گرامی❤️🌹 دکترجان واکسن9گانه گارداسیل رو باید چند دوز بزنیم!؟ اگه یدونه واکسن بگیریم کافیه یا باید اندازه دوزها واکسن بخریم!؟ چون قیمتش الان13تومنه.سپاس❤️
↩ Ado_Den_Haag
یعنی گداگشنه ها نمیتونن سوییچ پارتی بگیرن!!!🫤🫤🫤
یارو روو دراگ بوده هاااا 😂😂😂😂