اگه با معرفی خودتون مشکل ندارین پیام بدین
سلام و عرض ادب من از اهوازم ۲۹سالمه میتونم تو سکستون باشم؟
پروفایل بسازید تا بتونیم پیام بدیم
هنوز حساب باز نکرده از امام رضا طلب کمک میکنی تو قرعه کشی بانک برنده شی!!
سعید هستم ۳۴ ساله تهران به همراه یه زوج هستیم هفته اینده ۲۷ ام اماده ایم اگه زوجی هست برای سکس گروهی در خدمتیم فقط خواهشا زوج ها واقعی پیام بدن و اثبات میگیرم تلگرام shomalii پیام دادید بگید زوج هستید برای سکس گروهی . نفر سوم و ماساژور مفعول و برده نمیخوایم ممنون از شعور بالاتون .تشکر
خو پروفایل بزن ببینین کی هستی کجایی چی میخای
همینطوری چی بگیم
رضا۳۲مجردخوشتیپ و وخوش هیکل قد بلند.ترانزیت دارم برا ترکیه بار میبرم اگه مایل باشین میتونیم باهم بریم؟ تمام مخارج سفر هم به عهده من هس اگر مایل بودین به تلگرامم پیام بدین مرسی تا عکسارو بفرستم برا آشنایی بیشترraha_azad67
سلام شهرامم ۲۷ساله تهران خوشتیپ و با احساس،اینم آیدیم dhkrd1399@
امیر هستم ۲۷ ساله از گرگان معلم دانشجو دکترا ثابت هم میکنم
سلام خوبيد احسان هستم ٢٧ سالمه از تهران قدم ١٨٦ وزنم ٨٥ سايزم ١٦/٥ بسيار كلفت تابحال با چهارتا زوج بودم و تجربه دارم آيدي تلگرام من هستش منتظرتون هستم a_m0987
سلام
در صورت تمایل خوشحال میشم باهم آشنا بشیم
کاش پروفایل رو هم ایجاد کرده بودید
سلام. خیلی برام جذابه وقتی به عنوان یک دوست مورد اعتماد موجب ایجاد هیجان، حس لذت و احساس آرامش برای یک زوج می شم. با دو زوج تجربه اش رو داشتم و برای جمعمون لحظات زیبایی رقم خورد.
دنبال یک زوج با شخصیت و مورد اعتماد برای ایجاد رابطه مطمئن هستم. بر خلاف خیلی ها برام ظاهر، وضعیت مالی و تحصیلات افراد اولویت اصلی نیست و ملاک اصلیم شخصیتشون هست.
اگر چه مهم شخصیت و سیرت هست اما برای معرفی بیشتر، من ۴۱ سالم هست ساکن تهرانم و دکترای مهندسی منابع دارم. ۱۸۵ سانتی متر قد و ۸۳ کیلوگرم وزنم هست و اگر خودستایی نباشه به ظاهر خودماهمیت میدم و عموما مورد پسند خانوم ها هست.
عزیزان ساکن تهران در صورت تمایل به آشنایی بیشتر برام پیام بذارید و خودتون رو کامل معرفی کنید. لطفا کسانی که دنبال بیزینس هستند پیام ندن.
ممنونم.
تلگرام
excitedlove2
متینم ۲۰ سالمه
۱۸۴ قد ۶۳ وزن
ایشونم ۱۷ سانته و به شدت سر زبون دار
در خدمتم اگهواقعی هستید :)
سلام
وقت به خیر
درود
محمد هستم / مجرد/ از تهران/32 ساله / فوق لیسانس مهندسی لیزر
خوش تیپ ،باکلاس
نفر سوم برای ارتباط با یک زوج هستم
ای دی تلگرامم :
nuclearfusioniter
با سلام و ادب
دوست گرامی به نظرم اینجا کسی نمیتونه خودشو مستقیم معرفی کنه و بهتره یا پروفایل بسازین یا به آیدی طرف مقابل پیام بدین شادکام باشین.
sodayejan20@
سلام
مهرانم42سالمه اصالتاخراسان شمالیم ولی ساکن گرگانم لیسانس دارم قد174وزن75وسایزم تقریبا19ولی دقیقابه کلفتیه مچ دستمه تجربه هم دارم ودقیقامیدونم چی میخواین وبه دنبال چی هستین یک باغ توی سلفچگان دارم باساختمان جمع وجورش وویلای یکی ازدوستان دراختیارمه که توی شاندیزمشهدهستش وخیلی جالبه هروقت هرجاهم که بفرمایین خدمت میرسم فقط کافیه که افتخاربدین
ضمناخیلی دیرارضاهستم وهیچ محدودیتی درسکس ندارم
نفرسوم جواد هستم 36ساله از خوزستان خانم از هرجای ایران که پایه رفاقت باشه و خوش سکس باشه بیاد تلگرامم سایز کلفت هستم delta24c@
سلام من میلادم.از تهران ۱۹۱ ۸۲ ۱۷
اگر دنبال رفاقت دائمی برای گروپ هستی،خوشحال میشم این شانس رو بهم بدی که کمی همدیگرو بیشتر بشناسیم.اگر موافق بودی تو دایرکتم پی ام بده.ممنون و موفق باشی
از آبادان آبادان آبادان نفر سوم میشم واسه زوج پولی ساپورت میکنم تلگرامم Verylike1367@
قد ۱۹۰
وزن ۷۶
سلام ۳۵ سالمه دانشجوی ارشد و تجربه با زوج رو دارمخیلی خوب هم این فانتزی رو میفهمم قابل اعتماد هستم اگر زوجی از اهواز مایل بود خوشحال میشم آشنا بشیم هیچ عجله ای برای رابطه ندارم و میتونیم مدتی رو برای آشنایی بیشتر و کسب اعتماد فقط در ارتباط یا نعاشرت ساده داشته باشیم در صورت اطمینان و اعتماد با تشخیص شما وارد رابطه های جدی بشیم اگر مایل بودید خصوصی پیام بدید همه جوره هم رضایت زوج رو جلب میکنم