چی باعث میشه موقع سکس اینقدر حس نزدیکی کنیم؟ یه بخش از جواب شاید همون بغل کردن بعد از سکس باشه، طبق تحقیقات. ولی خب، بدون شک، یه چیز خاص توی سکس هست که این تجربه رو منحصربهفرد میکنه—اینکه برهنه کنار هم وقت بگذرونید، به هم لذت بدید و از نظر احساسی و جسمی به هم وصل بشید.
البته که هر سکس میتونه حس نزدیکی بیاره، ولی بعضی پوزیشنها بیشتر از بقیه این حس رو تقویت میکنن. پوزیشنهایی که توشون بههم نزدیکترید، میتونید توی چشمای هم نگاه کنید و دسترسی بیشتری به بدن هم داشته باشید، معمولاً باعث میشن سکستون صمیمیتر بشه.
پس اینم یه لیست گلچینشده از پوزیشنهایی که حس نزدیکی و صمیمیت رو بیشتر میکنن. با من همراه باشید.
توجه: بعضی جاها از متن علایق از جانب نویسنده ذکر شده و نه مترجم.
اعتراف میکنم که من خودم طرفدار این پوزیشنم! راستش یه بار توی مبل راحتی خونهی پدر و مادرم امتحانش کردم (البته وقتی که مسافرت بودن!) و حسش یه جورایی برام یادآور آرامش و امنیت خونهست. باعث میشه حس کنم کسی دوستم داره و ازم مراقبت میکنه.
این پوزیشن خیلی برای صمیمیت خوبه چون توش دو طرف کاملاً توی آغوش هم قرار میگیرن. توی این حالت، خانم پاهاش رو دور کمر طرف مقابلش حلقه میکنه و اون یکی هم میتونه محکم بغلش کنه و به خودش نزدیک نگهش داره.
یکی دیگه از خوبیهای این پوزیشن اینه که خانم، کنترل بیشتری روی عمق و سرعت داره، در حالی که طرف مقابل میتونه ریلکس کنه و از نزدیکی و صمیمیتی که این پوزیشن ایجاد میکنه، لذت ببره.
پوزیشن “پنکیک با بالشت” یکی از حالتهای نفوذ عمیقه، یعنی شما و پارتنرتون به نزدیکترین حد ممکن به هم میرسید، درحالیکه نفوذ بیشتری برای خانم ایجاد میکنه. بلند کردن پاها و باسن باعث میشه که طرف مقابل بتونه خیلی عمیقتر از هر پوزیشن دیگهای که شبیه میسیونریه، وارد بشه. گذاشتن بالشت زیر باسن هم از کمر حمایت میکنه و لگن رو کمی بالا میاره؛ اگه یه بالشت هم زیر گردن قرار بدید، سرتون توی موقعیت مناسبی برای بوسههای عمیق قرار میگیره.
این یکی از پوزیشنهای موردعلاقهی منه، مخصوصاً اگه پارتنرم آلت تناسلی متوسطی داشته باشه. (آلتهای بلندتر معمولاً به دهانهی رحمم برخورد میکنن و اذیتم میکنن.) این حالت هم صمیمی و احساسی به نظر میرسه، هم یه حس لطیف آسیبپذیر بودن داره، ضمن اینکه بخش زیادی از بدن پارتنرتون رو لمس میکنید.
اگه استخوان شرمگاهی طرف مقابل توی جای درستی قرار بگیره، میتونه کلیتوریس رو هم تحریک کنه که یه امتیاز اضافه برای این پوزیشن محسوب میشه.
پوزیشن “بلند کردن از بین پاها” همزمان هم فیزیکی و چالشبرانگیزه، هم خیلی صمیمی. توی این حالت، پارتنری که دخول انجام میده، ایستاده طرف مقابل رو از پشت زانوهاش بلند میکنه و اون رو نگه میداره تا بتونه دخول انجام بده. ولی حواستون باشه: این حرکت واقعاً نیاز به بازوها، شونهها و پاهای قوی داره!
اگه بخواید کار رو آسونتر کنید، میتونید خانم رو به دیوار تکیه بدید تا بخشی از فشار از روی کسی که بلندش کرده، برداشته بشه. البته شخصی که در هواست، همچنان باید محکم خودش رو به پارتنرش بچسبونه، که همین هم حس نزدیکی توی این پوزیشن رو بیشتر میکنه.
این حالت میتونه برای یه سکس سریع عالی باشه، ولی درعینحال یه موقعیت خوب برای خیره شدن توی چشمای همدیگه و ایجاد حس نزدیکی هم هست. شاید برای یه سکس طولانی و عاشقانه بهترین گزینه نباشه، ولی یه تعادل جذاب بین یه تجربهی سریع و یه تجربهی صمیمیه.
گاهی وقتا میخواهید یه تجربه طولانی و عمیق از لذت داشته باشید که نیازی به نفوذ سریع و سخت نباشه.
پوزیشن “قاشق رو به رو” برای نفوذ کمعمق و تحریک بیشتر کلیتوریس عالیه. توی این حالت، دو طرف به پهلو خوابیدن و رو به هم قرار دارن. خانم پاهاش رو باز میکنه و طرف مقابل واردش میشه. سپس خانم میتونه پاهاش رو ببنده و کلیتوریسش رو به بدن پارتنرش مالش بده، یا با یکی از دستهاش این کار رو انجام بده. این پوزیشن برای کسانی که مشکل زودانزالی دارن هم خیلی خوبه، چون نفوذ آهسته و کمعمق میتونه به کنترل حسها کمک کنه.
این پوزیشن به هر دو طرف اجازه میده که همدیگه رو ببوسن و نوازش کنن. خودِ نفوذ ممکنه کمی چالشبرانگیز باشه، بنابراین بعضی زوجها ممکنه متوجه بشن که مالش بدنهاشون بههم هم لذتبخش میشه. نزدیک بودن توی این پوزیشن واقعاً اهمیت داره. طرفین کاملاً با هم در تماس هستن، میتونن توی چشمهای همدیگه نگاه کنن و زمان آرام و صمیمانهای رو با هم بگذرونن.
این پوزیشن کلاسیک از “کاما سوترا” برای کسانی که واژن و کلیتوریس بزرگ دارن و میخوان آرام و با کنترل خود لذت ببرن، عالیه.
طرفی که سکس رو انجام میده یعنی آقا، روی زمین یا تخت مینشینه و پاهاش رو به حالت لوتوس (اگه میتونه) یا بهصورت ضربدری، یا با پاهای کشیده قرار میده. میتونه برای حمایت بیشتر پشتش رو به دیوار تکیه بده یا از بالشت مدیتیشن برای راحتی بیشتر استفاده کنه. سپس خانم روی زانوهای طرف مقابل مینشیند، دستهاش رو دور شونههای طرف مقابل حلقه میکنه و پاهاش رو دور کمرش میپیچونه و وارد میشه.
در این پوزیشن، آقا هیچ کنترلی روی حرکت نداره و نمیتونه نفوذ کنه. این یک پوزیشن فوقالعاده برای کسانیه که مشکل زودانزالی دارن، چون میتونن روی حسهای خودشون تمرکز کنن و نگران طرف مقابل نباشن. خانم میتونه با سرعت و عمق دلخواه خودش پیش بره و در عین حال کاملاً با هم در ارتباط بمونن، با دستها، سینه و پاها.
منبع
https://blog.kinkly.com/5-sex-positions-for-intimacy/
این یکی از پوزیشنهای موردعلاقهی منهیادداشت کردم که حواسم باشه✍️ 😁
با احترام به تاپیک و عقایدتون، معتقدم باید اختیار رو به خانم سپرد تا هرطور که خواست، پیش ببره.
من به سلطهگری در سکس معتقد نیستم و دادن اختیار به طرف مقابل، به معنای پذیرش سلطه نیست!
↩ zizigolo96
هیچی. پس بهتره یادداشت رو پاره کنم. هیییی🚬
اینم به طومار پوزیشن هایی که باید امتحانشون کنم اضافه شد
سلام خانم خوبید
یسوالی داشتم
راهنمایی میخاستم
متاهلم و نیاز به کمک دارم
ممنون میشم پی وی جواب بدین
سال هشتاد و سه شب هماغوشی با عشق دوران نوجوانیم این پوزیشن رو بصورت اتفاقی امتحان کردم با تعجب و همراهی عاشقانه زیاد پارتنرم مواجه شدم و بارها بهم گفت که بهترین شب زندگیشو ساختم با اون پوزیشن واقعا گلچین کردین و من بشخصه عاشق این پوزیشن هستم 🙏
↩ لاکغلطگیر
راستش متوجه کامنتتون نشدم عزیز.
متن ترجمهی یک مقاله است و بنده صرفا ترجمه کردم.
↩ لاکغلطگیر
استاد هم افزایی درسته اینکه یک طرف بشینه و افسار ماجرارو دست اونطرف بده بنظرم از کم کاری و بیحالیش بحساب میاد در بهترین حالت اگر توهین بحساب نیاریم باید جنب و حوش و علاقه در هر دو طرف باشه و البته فاعل بنظرم بیشتر چون اسمش روشه ف ا ع ل😈
با اون بخش سلطه گری هم فعلا کاری ندارم رفیق چون مقوله جدایی هست و بحث طولانی داره😎
↩ zizigolo96
میخاستم اینجا بگم که بلد بودم خودم ،
گفتم که متاهلم دنبال لاس زدن نیستم
بازم ممنون که جواب دادی
🙏🌹
↩ zizigolo96
چیز خاصی نگفتم، صرفا اشاره کردم در هر حالتی، توافق بایست باشه.
↩ vahidjudo
نه! قرار نیست کتلت توی ماهیتابه، برگردونده شه.
همچین حرفی نزدم که صرفا یه نفر، تماشاچی باشه، کار دوطرفهس و هر دو بایست لذت ببرن، ولی بهنظرم خانمها بهتر میتونن حالت بهتر رو تعیین کنن. همین!
درود
به نظرم طرفین راحت نباشن حداقل تو ۳ تا پوزیشن که اینطوره
↩ لاکغلطگیر
گاهی اوقات خانم ها موضوعاتی میخوان که نمیتونن بیانش کنن
سلام. ببخشید میخواستم در رابطه با یه موضوعی ازتون مشورت بگیرم. به تولید محتوا تو همین بخش مربوط میشه. چون ارسال پیام خصوصی رو بستین، نتونستم خدمتتون پیام بفرستم. امکانش هست خودتون بهم پیام بدین تا موضوع رو مطرح کنم؟ قصد مزاحمت ندارم
بجز سومی، بقیه پوزیشنها رو امتحان کردم. سومی واقعا سخته و مستلزم اینه که پارتنرت ورزشکار و قوی هیکل باشه. بعید میدونم اکثر مردها بتونن اینکارو بکنن