چند روز پیش مشغول خوندن یکی از تاپیکهای نگین عزیزم بودم (Shout-out to Negin) که جرقه یک تاپیک توی ذهنم زده شد و خواستم در مورد کاری که خودم توی رابطه عاطفی و سکسیام انجامش میدم و نتیجه خیلی خوبی که برام داشته صحبت کنم و خب تادا :) این مطلب اختصاصی خودمه و اون رو جای دیگهای پیدا نمیکنید. اگه میخوایید از سکس لذت خیلی خیلی بیشتری ببرید، چند دقیقه همراه من باشید.
🔴 ساید اول: دنیای آدمهای سکسی
معتقدم یه آدم سکسی توی برخوردش با یه آدم دیگه، حتی اگه هیج نوع شناخت سکسی از اون آدم نداره، میدونه و میتونه یه سکس خوب رو باهاش تجربه کنه.
آدم سکسی، خیلی خوب این رو میدونه که برای داشتن یه رابطه عاطفی و سکسی دلچسب، باید همیشه با پارتنرش صحبت کنه؛ اون رو بیشتر بشناسه و خودش رو بیشتر به پارتنرش بشناسونه. و البته که همه حرفها هم گفتنی و شنیدنی نیست! بعضی علایق و رفتارها، همهی لذت و مزهاش به اینه که کشف شه!
آدم سکسی گاهی باید پارتنرش رو کشف کنه و با ظرافتهای رفتاری، اجازه بده که خودش هم کشف بشه.
آدم سکسی، خوب میدونه کی و کجا و تا چه میزانی، چه کاری رو انجام بده. کی و کجا چه حرفی بزنه! اون میتونه کاملا با ذهنیتاش، غریزهاش و شناختی که بدست میاره سکس خوبی رو داشته باشه. اما…
ما انسانها محدودیتهایی داریم. نمیتونیم برای انجام بهتر کارهای روزمرهمون همیشه متکی به توانایی ذهنی و لحظهایمون باشیم و معمولا کارهامون رو به هزار و یک روش برنامهریزی و یادداشت میکنیم تا بتونیم عملکرد بهتری داشته باشیم. هوم؟ اما برای سکس چطور؟؟؟
میخوام بگم آدم سکسی با همه تواناییش، برای بهتر کردن سکساش دست به کارهای جالبی میتونه بزنه!
چه کاری؟ جلوتر خواهم گفت…
🔵 ساید دوم: دنیای بیزینس
بیزینسها همیشه کارهای مختلفی میکنن تا مخاطبی که دارن رو بهتر بشناسن. اون رو بهتر درک کنند. بدونن که علایق اونها چیه؟ چه چیزهایی رو دوست دارند؟ به چه چیزهایی توجه میکنند؟
یکی از اون کارهایی که بیزینسهای مختلف انجامش میدن، نوشتن Empathy map یا نقشه همدلیه.
Empathy Map، یک نقش ساده اما در عین حال مهم داره:
این که تو به عنوان یک بیزینس با مخاطبت همدل میشی؛ خودت رو میذاری جای اون و همه چیز رو از دریچه چشم اون میبینی… از گوش اون میشنوی… به زبون اون حرف میزنی… مثل اون فکر میکنی… مثل اون حس میکنی… توی یه جمله: دنیای مخاطبت رو تجربه میکنی!
این در نهایت باعث میشه اون بیزینس بتونه استراتژیهای بهتری داشته باشه! سرویسی که میده یا محصولی که داره رو بهتر توسعه بده! ایراداتش رو پیدا کنه و خودش رو بهتر کنه و کلی موضوعات مثبت دیگه…
🟣 و منی که این دو ساید رو با هم ترکیب کردم!
سکس برای من یکی از لذتبخشترین چیزهای دنیاست. نمیتونم لذتی که ازش میبرم رو با چیزی عوض کنم و میدونم که هر چقدر سکسام بهتر باشه، به جنبههای دیگه لایف استایل من کمک میکنه. بنابراین حیفه که بتونم لذت بیشتری ببرم… و خب نبرم!
🙌🏻 حالا جملهای که کمی بالاتر گفتم رو تکرار میکنم: آدم سکسی با همه تواناییش، برای بهتر کردن سکساش دست به کارهای جالبی میتونه بزنه!
کاری که من میکنم اینه که Empathy Map رو کمی تغییر دادم و از اون برای رابطه سکسی خودم استفاده میکنم و اون رو به شما هم یاد میدم:
🟠 نقشه همدلی سکسی
روی کاغد، اپلیکیشن نوت گوشی یا لپتاپ شروع کنید به نوشتن در مورد سکس با پارتنرتون. بدون هیچ سانسور یا خجالتی چهار تا سوال بزرگ و مهم رو بنویسید و جواب بدید:
🟡 حالا نوبت راهکارهاست
بعد از جواب دادن به این چهار سوال اصلی متوجه میشید که حالا چقدر شناخت بهتری از پارتنرتون دارید.
وقت اینه که شما به عنوان یک خانم یا آقا با توجه به چیزهایی که نوشتید، تصمیمها و راهکارهاتون رو برای بهتر کردن سکس بنویسید:
مثلا من به عنوان یه خانم میگم:
🥰 اینطوری میبینید که برای سکستون کلی سناریو و استوریلاین متفاوت دارید و کارهای مختلفی رو میتونید انجام بدید. بهتون قول میدم که اتفاقات جالبی براتون میافته!
نکات مهم رو توی کامنت اول خواهم گذاشت. حتما امتحان کنید و اگر دوست داشتید از تجربهتون برام بنویسید.
زندگیتون پر از عشق ❤️ شیدا
نکات مهم:
اف ین ب اینهمه پشتکار
دلم برا سمیرا تنگ شده از طرفم ببوسش خخ
↩ dark_man00
بعضی وقتها عجیب و غریب جواب میده…
توی بیزینس… توی سکس…
ممنون از وقتی که گذاشتی ❤️
↩ IamSheida
بیشتر بیزینسش توی ذهنم بود . البته خب سکس هم یه جور داد و ستد هست به نظرم . توی بیزینس هم یه نکتهای بازاریاب ها دارن اینه که خودت رو مقابل طرف معامله قرار نده و جوری بحث و مذاکره رو پیش ببر که انگار توی تیم خریدار هستی . بحثش واقعا مفصله ولی تاپیک جالبی بود ، خسته نباشی 🌹
تاپیک خیلی خفنی بود…👌
چطوری به پشت متن ها بکگراند اضافه کردین؟؟
آقا یادم بنداز اینو بخونم حسم اومدم
ولی چرا یه ترکیب سکس بیزینسی اومد ذهنم با خوندن ساید عناوین تو متن ها…
↩ Group_canada
ممنون 🙏🏻 سعی کنید حتما امتحانش کنید
↩ dark_man00
درسته. این هم به نوعی همونه. سلامت باشی 🌷
↩ Amir+Hossein5
ممنون از توجهت 🔥🙏🏻
با تگ Mark
لخت که شدم 😝😝😝 با زبون دراز و خنده کنان از دستش در میرم! میاد یه گوشه گیرم میاره دیگه! 🥺🥰😂
من مُلدم 😍😍😂😂
↩ Aliiii__1383
خواهش میکنم
آدمای درونگرا اتفاقا پرحرفترین آدمهای دنیا هستن اگه که یه آدمی مثل خودشون گیر بیارن. تو وقتی با پارتنرت سکس داری روت بهش خیلی بازتر میشه. کم حرفی یکم با درونگرایی فرق داره.
↩ کیرم اهل شکایت نیست
عمل کردن بهش خیلی بیشتر به وجد میاردت 😂
↩ IamSheida
واقعا زحمت کشیدی و خیلی چیزا یاد گرفتم ازش. تاپیکت عالی و اموزنده بود. ممنون🙏
↩ Rocky_irani
ممنون که خوندین 🙏🏻🌷🥰 آخیش چقدر به دلم چسبید این کامنت
↩ Aliiii__1383
آره خب ولی. درونگرا بیشتر توی دنیای خودشه اما معنی این رو نمیده خجالتیه. صمیمی میتونه بشه اما سختتر از برون گراها
↩ IamSheida
خواهش میکنم. تاپیک مفید خیلی کم می بینم اینجا. کاملا مشخصه که زحمت کشیدن روی این تاپیک. هم محتواش جدید بود و هم طرز ارائه اش. بازم سپاس. 🙏
↩ Rocky_irani
لطف دارید 😇🙏🏻
بله. محتوا برگرفته از کاری که خودم میکنم بود.