بخشی از ثروت‌ مسئولین نظام در خارج از کشور

1396/10/23

فیلم؛ سی ان ان: بخشی از ثروت‌ ملاها در خارج.
بخشی از ثروت‌ مسئولین نظام در خارج از کشور که توسط شبکه خبری CNN منتشر شده است

https://youtu.be/oxizxrs6y1c

266 👀
0 ❤️
برای نظر دادن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

2018-01-14 14:14:52 +0330 +0330

پیام مهم و فوری آقای جوانمردی به هموطنان لطفا به اشتراک بگذارید

https://youtu.be/oQ0rLtsusRg

0 ❤️

2018-01-14 14:17:08 +0330 +0330

اندیشکده آمریکایی: حکومت دینی ایران در حال فروپاشی است

اندیشکده‌ی آمریکایی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» (Foundation for Defense of Democracies)، در مقاله‌ای پیرامون وقایع اخیر ایران، می‌نویسد که اعتراضات مردم کشور، به‌خاطر بالا رفتن قیمت تخم‌مرغ نیست؛ بلکه ما شاهد فرو ریختن حکومت دینی ایران هستیم که برای رهبران آن، منظور واقعی از انقلاب اسلامی بوده است.

در این مقاله آمده است:

برای نخستین‌بار، گزارشگر روزنامه‌ی نیویورک تایمز در ایران، موضوع و ریشه‌ی تظاهرات اعتراضی در ایران را اقتصادی معرفی کرد؛ چون هر لحظه انتظار می‌رفت او و همسر ایرانی‌اش، دستگیر و یا از ایران اخراج شوند. در واشنگتن هم هواداران پروپا قرص توافق هسته‌ای باراک اوباما با ایران، این تعبیر نیویورک‌تایمز را در همه‌جا فریاد زدند. زیاد سخت نیست که بفهمیم چرا آن‌ها این کار را کرده‌اند.
از دید آن‌ها، منافع اقتصادی این توافق قرار است به « آدم‌های خوب» داخل حکومت ایران برسد و آن‌ها با استفاده از درآمدهای نفتی، به تقویت مواضع پراگماتیستی و میانه‌روی حکومت ایران، یاری برسانند.

اما وقتی تظاهرکنندگان ایرانی فریادهای «مرگ بر خامنه‌ای»، «مرگ بر روحانی» و «مرگ بر جمهوری اسلامی» سر داده‌اند، هیچ دلیلی وجود ندارد که بتوان امیدوار بود تا پولی که درپی توافق هسته‌ای، به‌دست روحانی و دولتش می‌رسد، به‌جای صدمه‌زدن به ملت ایران، به آن‌ها یاری برساند.

اکنون بقیه‌ی ایران هم شبیه تهران شده است. روند شهروندسازی و گسترش زندگی و فرهنگ شهری که در دوران پهلوی دوم، محمدرضاشاه آغاز شده بود، تحت حکومت روحانیان، سرعت بی‌سابقه‌ای گرفته است. شهرهای بزرگ ایران، دلیل بزرگ‌تری برای مخالفت با حکومت دارند. آن‌ها به اندازه‌ی تهران، بودجه‌ی تسهیلات شهری دریافت نمی‌کنند.

میلیون‌ها نفر از ساکنان این شهرهای بزرگ، اکنون به پایتخت نقل مکان کرده‌اند. تهران، شهر آذری‌ها، کردها، ترک‌ها، بلوچ‌ها و همه‌ی اقوام و مذاهب کشور ایران است. ازسوی دیگر، گسترش دانشگاه‌ها در شهرستان‌ها و به‌وجود آمدن طبقاتی که خواستار زندگی شهری مدرن‌اند، با توجه به بودجه‌های دولتی پایین و بی‌کاری جوانان، آن‌ها را به انبار باروت تبدیل کرده است.
درصورتی‌که حکومت مذهبی دیکتاتوری حاکم بر ایران، در برخورد با این واقعیات، اشتباه محاسباتی بکند، مانند بشاراسد، پشیمان خواهد شد. طبقات پایینی و محروم جامعه‌ی شهرستانی ایران، از طبقات متوسط شهری در تهران، برای گرفتن خواسته‌های خود سرسخت‌تر و سمج‌ترند.
شکی نیست که خامنه‌ای با بُهت و حیرت، واکنشی کُند به این حوادث نشان داده است. درنهایت، روحانی طرف او را خواهد گرفت. اما حوادث هفته‌ی گذشته، دو واقعیت را تثبیت کرد: «قدیس‌بودن خامنه‌ای فرو ریخت، و ریاست‌جمهوری روحانی نیز به بن‌بست رسید».

0 ❤️

2018-01-14 14:20:28 +0330 +0330

روزنامه داخلی: آمار خشكسالی تکان‌دهنده است
می‌گویند پاییز امسال رکورد زده آن هم رکوردی ۶۷ ساله؛ رکورد کمترین بارندگی ثبت شده طی ۷ دهه گذشته. بارندگی‌های پاییز امسال نسبت به مدت مشابه بلند مدت ۵۶ درصد کاهش داشته ‌است. امیدمان به پاییز بود که اگر کاری برای سفره‌های زیرزمینی نکرد، دست‌کم کمی زمین زیر پایمان و اندکی از حجم سدهای تشنه تهی را سیراب کند که این امید هم بر باد رفت.

روزنامه «ایران» در ادامه نوشت: اگر به جدول آماری سال‌های گذشته نگاهی بیندازیم، حتما عرق سردی بر تنمان خواهد نشست. ارتفاع کل بارندگی در پاییز سال ۹۴ چیزی نزدیک به ۸۹ میلیمتر است و در سال آبی ۹۶-۹۵ حدود ۴۰ که حالا به ۲۹ میلیمتر رسیده‌. بررسی ۶ حوضه آبریز اصلی کشور نشان می‌دهد جز حوضه «قره قوم» در شمال شرق که نسبت به مدت مشابهش ۳ درصد افزایش بارندگی داشته‌، بقیه حوضه‌ها کاهش ۲۰ تا ۵۵ درصدی نسبت به سال گذشته را تجربه کرده‌اند.
به عنوان مثال، در حوضه دریای خزر که استان‌های گیلان و مازندران و گلستان و بخشی از نواحی شمالی استان‌های آذربایجان شرقی و غربی را در بر می‌گیرد، ارتفاع بارش‌های پاییز امسال ۱۱۵ میلی‌متر بوده که نسبت به مدت مشابه ۲۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد و در مقایسه با ۵۰ سال گذشته با ۱۵ درصد افت روبه‌روست.

0 ❤️

2018-01-14 14:21:37 +0330 +0330

یک کارشناس حکومتی: یک اتفاقی داره می‌افته
شماری از کارشناسان حکومتی در باره تحریم رئیس قوه قضائیه و بیانیه رئیس‌ جمهور آمریکا در صداوسیما گفتگو کردند.

فواد ایزدی در این باره گفت: این چهارده مورد رو که شما فرمودید رئیس قوه قضاییه هم توی این لیست چهارده نفر هست این کار خیلی ناپسندی هستش که شما سران قوای یک کشور رو در لیست تحریمی قرار بدهید.

وی افزود: البته یک لایه عمیق‌تر باید نگاه بکنید یک اتفاقی داره می‌افته که خیلی خوشایند نیست، اتفاق این هستش که آمریکا و اروپا دارند هم داستان می‌شوند برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی… این چیز خوبی نیست.

0 ❤️

2018-01-14 14:29:58 +0330 +0330

شاهرودی/آلمان؛ قوی‏ترین پرونده بعد از میکونوس

فرار شاهرودی از آلمان موجب توقف پیگرد او نمی‏شود

پرونده شاهرودی هنوز باز است. وکلای همکار ما در تلاش هستند که حکم جلب بین‏ المللی او را به جرم جنایت علیه بشریت بگیرند. دادستان آلمان مشغول بررسی پرونده‏ و مطابقت آن با حقوق بین ‏الملل است که جنایت علیه بشریت در آن تصریح شده است.

پرونده‏ایی که وکلای ما در اختیار دادستان قرار داده‏ اند، شامل شکایت تعداد زیادی شاهد عینی، اسناد کارشناسی و مدارکی است که شاهرودی را به جرم‏ هایی که در دوران ریاست او بر قوه قضائیه انجام گرفته، مرتبط می ‏سازد.

این پرونده، قوی‏ترین و سنگین ‏ترین پرونده بعد از پرونده میکونوس است که علیه یک مقام عالی رتبه جمهوری اسلامی در آلمان به جریان افتاده است.

0 ❤️

2018-01-14 14:33:00 +0330 +0330

یک اختلاس «۱۰۰میلیارد تومانی» جدید در وزارت نفت

اختلاس و فسادهای مالی بزرگ که در سال‌های گذشته کشف‌شده، کم نبوده است که البته فقط اختلاس‌ها و فسادهای بزرگ است که افشا و رسانه‌ای شده‌اند تا جایی که مسئولین جمهوری اسلامی پیگیری رقم‌های زیر «۵۰۰ میلیارد تومان» را خیلی جدی نمی‌گیرند.

به گزارش «آمدنیوز» به نقل از “خبرگزاری فارس” «۱۰۰ میلیارد تومان» توسط یک کارمند ساده که اسمش هنوز فاش نشده با سوءاستفاده از امکانات شغلی در طی «۹سال» اختلاس شده و متهم به ترکیه گریخته است.

در طول یک دهه اخیر آن‌قدر پرونده‌های رنگارنگ که حکایت از اختلاس‌ها داشت در صدر اخبار قرار گرفت که به‌جرئت می‌توان گفت امروز بخش قابل‌توجهی از درآمدهای کشور در دست عده قلیلی سودجو و متخلف قرارگرفته است و متأسفانه رقم‌ها چنان بالا بوده است که وقتی صحبت از اختلاس زیر هزار میلیارد به میان می‌آید کمتر کسی به آن توجه می‌کند.

هفته گذشته یکی از سایت‌های نفتی خبری را با عنوان کشف فساد مالی در وزارت نفت دولت آقای «حسن روحانی» منتشر کرده و نوشت: «فرد اختلاس کننده گرین کارت کانادا داشت و از طریق ترکیه راهی این کشور شد.»

«کسری نوری» رئیس روابط عمومی وزارت نفت پس از انتشار این خبر اظهار کرد: «مسئولان امور مالی مدیریت اکتشاف به‌تازگی در بررسی اسناد مالی خود با تخلف انجام‌شده توسط یکی از کارمندان امور مالی این مجموعه مواجه شدند که بلافاصله موضوع را به مراجع اطلاعاتی و قضایی گزارش دادند.»

به گفته نوری، وزیر نفت دستور داده است تا سازمان حسابرسی به‌عنوان بازرس قانونی شرکت نفت و همین‌طور حسابرسی داخلی این شرکت ضمن انجام تحقیقات دقیق برای روشن شدن ابعاد موضوع و تعیین میزان سوءاستفاده اقدام کنند.

همچنین وزیر نفت دستور برکناری و آماده‌به‌خدمت شدن تعدادی از مسئولان ذی‌ربط را که در انجام مسئولیت‌هایشان بی‌دقتی و اهمال کرده‌اند هم صادر کرده است.

گفته‌شده این فردبه مدت «۳۰سال» در مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت مشغول به‌کار بوده است و با ورود به بخش مالی این شرکت فرعی زیرمجموعه «شرکت ملی نفت ایران»، سو استفاده‌های مالی خود را از سال ۸۷ آغاز و تا همین اواخر رقمی حدود«۱۰۰ میلیارد تومان» اختلاس کرده است.

فعالیت این فرد تا همین اواخر ادامه داشته اما به‌محض مطلع شدن از بررسی سوءاستفاده مالی توسط یک نهاد نظارتی از کشور فرار کرده و به کشور ترکیه گریخته است.

همچنین ادعاشده وی مدارک اقامت در کشور کانادا را داشته و قصد داشت در آخر این هفته(دی‌ماه ۹۶) ترکیه را به مقصد کانادا ترک کند که تا لحظه انتشار خبر مشخص نشده که این کار را انجام داده یا نه.

0 ❤️

2018-01-14 16:43:01 +0330 +0330

احسنت به این همه پی‌گیری اخبار و اشتراک گذاری ?

1 ❤️

2018-01-15 10:18:49 +0330 +0330
نقل از: Amir-1997 احسنت به این همه پی‌گیری اخبار و اشتراک گذاری ?

لطف داری ?

0 ❤️







‌آگهی‌های دوستیابی

نمایش آگهی های دوستیابی بستگی به علاقه شما دارد. برای دیدن آگهی مرتبط با علاقه تان لطفا پروفایل تان را » ایجاد یا ویرایش کنید «