سلام به همه دوستان اهل فن
به نظر شما الکل خرما ۹۶ درصد خوراکی با چی مخلوط کنم تا هم طعم خوبی داشته باشه هم اینکه زیاد اذیت نکنه ؟؟
من خودم داخل الکل خرما ۱ روز قبل یه کم آلبالو خشک میریزم
روز بعد هل + چوب زرد چوبه میریزم توش و با ۱/۵ لیتر آب معدنی قاطی میکنم .
دوستان اهل فن شما چی پیشنهاد میدین ؟؟
به جای زرچوبه زعفران بریز،،،وقتی با 1/5لیتر اب قاطی میکنی که دیگه میشه نوشابه انرژی زا،،،چیزی نمیمونه از اثرش،،،اگه شیشه بزرگ باشه با نصف پاکت تکدانه البالو (بزرگ) اگه شیشه کوچیک باشه که نخورید اصلا بهتره تلخ کن داره هیچ به چشم و معده و روده و پرز و و... اسیب بد میزنه
دو روز قبلش با آب پیاز قرمز و سرکه سفید قاطی کن یکمی هم جوش شیرین بریز داخلش با تینر ده هزار
از ماهواره بر جیمز ویب سرعتت بیشتر میشه
سلام
ما اینجا از قبل یکم زیتون محلی میریزیم که عطر خیلی خوبی داره و عطری که اول میزنه زیر دماغت باعث میشه که اذیت نشی موقع خوردن.
بعد هم شما از آب سودا یا آب گازدار اونم در موقع خوردن استفاده کن.
اینارو الکی نمیگم ها معده نمونده تا این تجارب رو به دست آوردم.
والا به مولانا