**خروج سومین کمپانی کانتیری جهان از ایران**

1397/03/21

خروج سومین کمپانی کانتیری بزرگ جهان از بازار ایران. شرکت «هاپاگ لیولد» هامبورگ، پنجمین کمپانی بزرگ کانتینر در جهان، اعلام کرده که فرآیند
توقف انتقال کالاهایی که شامل فهرست تحریم‌های آمریکاست را در مدت زمان تعیین شده از سر خواهد گرفت…

به گزارش رویترز، شرکت حمل و نقل آلمانی «هاپاگ لیولد» یکی از دو سری خدماتش را به ایران متوقف کرده و قرار است قبل از پایان ضرب‌الاجل چهارم نوامبر برای اعمال تحریم‌های آمریکا در مورد سری باقیمانده از خدمات ارائه شده به ایران تصمیم‌گیری کند.

این گروه اعلام کرده که هیچ خدمات مستقیمی به ایران ارائه نمی‌داده و این خدمات از سوی شرکای این کمپانی عرضه شده است.

این کمپانی آلمانی به رویترز خبر داد: یکی از دو سری خدماتی که به ایران ارائه می‌شد متوقف شده و دیگری در دست بررسی است. کمپانی منتظر روشن شدن عملیاتی است که بعد از پایان دوره ضرب‌الاجل قادر به انجام آن هستند تا درمورد خدمات‌رسانی به ایران تصمیم نهایی را اتخاذ کنند.

ماه گذشته شرکت «ام اس سی» که دومین کمپانی بزرگ حمل ونقل جهان است، خدمات حمل ونقل به ایران برای سفارشات جدید را متوقف کرد اما پذیرفت که محموله‌های حاوی غذا در دوران تعیین شده تا اعمال مجدد تحریم‌ها همچنان به دست ایران برسد.

شرکت «مرسک لاین» هم اعلام کرد درباره عملیات‌ها در ایران تجدیدنظر خواهند کرد.

به شرایط قبل از برجام بر می‌ گردیم

مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه گفت: با برگشت تحریم‌ها خطوط اصلی کشتیرانی اروپایی وارد بنادر ایران نمی‌شوند.

به گزارش ایلنا، مهدی اعتصام با بیان اینکه تهدید برگشت تحریم‌ها پیش روی فعالان صنعت دریایی و بندری وجود دارد و اگر فضا سختگیرانه‌تر باشد به سال‌های قبل از برجام و دوره تحریم‌ها برمی‌گردیم، اظهار داشت: بدیهی است که شرکت‌های بزرگ اروپایی فعال در صنعت دریایی به دلیل اینکه مشمول تحریم‌ها و جریمه‌ها نشوند در حوزه همکاری با ایران بیشتر احتیاط کنند و پیش بینی می‌شود خطوط اصلی خود را وارد آب‌های ایران نخواهند کرد.

توقف فعالیت بزرگترین کشتیرانی جهان در ایران

به گزارش خبرگزاری فرانسه، شرکت نفتکش مائرسک امروز اعلام کرد فعالیت‌های خود را در ایران متوقف می کند.

تصمیم شرکت نفتکش مائرسک به دنبال خروج آمریکا از برجام و احتمال وضع تحریمهای جدید علیه رژیم ایران گرفته شده است. تحریم‌هایی که به گفته وزارت خزانه‌داری آمریکا، به تدریج و در دو دوره ۹۰ روزه و ۱۸۰ روزه بار دیگر برقرار خواهند شد.

خبرگزاری رویترز پیش تر در گزارشی نوشت که به دنبال تصمیم آمریکا به خروج از برجام و برقراری مجدد تحریم‌ها علیه رژیم تهران، دو شرکت بزرگ حمل و نقل دریایی، مائرسک لاین و ام اس سی، در قراردادهای خود با ایران تجدید نظر می‌کنند.

مائرسک لاین در بیانیه خود تصریح کرده که رویدادها را در آینده در نظر گرفته و تأثیر آن روی فعالیت‌های شرکت را ارزیابی خواهد کرد.

برخی تحلیلگران بر این باورند که توقف فعالیت مائرسک لاین می تواند بازار موارد غذایی در ایران را تحت تاثیر قرار دهد زیرا این شرکت از طریق کانتینر‌های خود بیشتر گندم به ایران صادر می‌کرده است.

ناظران می گویند: این پرسش که با خروج ایالات متحده از برجام، کدام تحریم ها دوباره برقرار خواهد گردید، جنبه اساسی دارد. زیرا به عنوان مثال اگر تحریم در مورد “سوئیفت” دوباره برقرار شود، اروپائیان نیز عملا به بازگشت تحریم ها می پیوندند و اقتصاد حکومت ایران فلج می شود.

“سویفت” یک سیستم بین المللی برای مبادلات بانکی بین کشورهاست و اگر آمریکا دستور دهد که این گونه مبادلات با حکومت ایران قطع شود، کشورهای اروپایی باید تصمیم بگیرند که آیا ادامه تجارت با ایران را ترجیح خواهند داد و یا داد و ستد با ایالات متحده برایشان مهمتر است. بدیهی است که حجم مبادلات با آمریکا چندین برابر تجارت با تهران است و اروپائیان باید آمریکا را بر حکومت ایران ترجیح دهند.

252 👀
0 ❤️
برای نظر دادن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

2018-06-11 17:27:26 +0430 +0430

خودروساز کره جنوبی هم از ایران می رود

..

پایان فعالیت خط مونتاژ هیوندای در ایران

از شواهد موجود، به نظر می‌رسد شرکت هیوندای پس از پژو-سیتروئن، به دلیل تحریم‌های آمریکا در ماجرای برجام، ایران را ترک می‌کند.

هر چند این خبر به‌طور رسمی اعلام نشده است؛ ولی شواهد نشان می‌دهد که نمایندگان هیوندای هیچ طرح و برنامه ای برای فروش محصولات وارداتی خود ندارند و گویا محصولات مونتاژی این خودروساز کره‌ای هم قرار نیست در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.

در پیامک ارسال‌شده به خریداران هیوندای النترا، تأکید شده است که جهت تعیین تکلیف ثبت نام این خودرو، از تاریخ ۲۱ تا ۳۱ خرداد به نمایندگی محل ثبت نام مراجعه کنند. حال شنیده‌های غیر رسمی نشان از آن دارند از آن جایی که تولید و تحویل خودروی الانترا به دلایل خارج از اختیار این شرکت امکان‌پذیر نیست، این پیامک پیرو ماده ۲۴ قرارداد پیش‌فروش خودروهای کرمان موتور به مشتریان ارسال و از آن ها خواسته شده است نسبت به تعیین و تکلیف خودروی ثبت نامی خود اقدام کنند.

0 ❤️

2018-06-11 17:28:56 +0430 +0430

نقشه گوگل کسب‌وکارهای ایرانی را تحریم کرد

...

گوگل دور جدیدی از تحریم‌های خود را برای ایران آغاز کرده و این‌بار دسترسی API نقشه خود را برای وب‌سایت‌ها با دامنه ir مسدود نموده است.

به گزارش نامه نیوز، چند کارشناس در گفتگو با دیجیاتو موضوع تحریم را قطعی می‌دانند و بعید به نظر می‌رسد که این سرویس مجدداً در اختیار کسب‌وکارهای اینترنتی ایرانی قرار بگیرد.

«حسین مرادقلی»، مدیر ارشد فنی اسنپ در گفتگو با دیجیاتو خبر می‌دهد که از بامداد امروز این تحریم آغاز شده و دامنه‌های ir بلاک شده‌اند:«البته گوگل به شکل رسمی چیزی را اعلام نکرده و به ما نیز ایمیلی نزده تا این اتفاق را تایید یا تکذیب کند. ما مکاتبه کردیم و هنوز پاسخی نگرفتیم. با این حال نقشه لود نمی‌شود و خطای ۴۰۱ دریافت می‌شود. در اسناد مربوط به این خطا، به بلاک کردن دامین اشاره شده است. گوگل فعلاً در این باره سکوت کرده، البته زمانی که اپلیکیشن ما از گوگل پلی حذف شد نیز پاسخی به ما ندادند و چیزی را تایید یا تکذیب نکردند.»

مسدود شدن دامنه‌های ir باعث می‌شود تا کسب‌وکارهایی نقشه-محور با مشکل جدی مواجه شوند، چراکه در حال حاضر هنوز یک جایگزین کامل بومی برای این سرویس ارائه نشده است.

مدیر ارشد فنی اسنپ نیز خبر می‌دهد که هنوز یک سرویس نقشه باکیفیت داخلی ارائه نشده است، با این حال اسنپ از ۷ ماه پیش مشغول توسعه نقشه بومی خود بوده و البته اپلیکیشن کاربران اسنپ نیز هنوز با مشکلی مواجه نشده است: «ما خودمان را برای چنین شرایطی آماده کرده بودیم و در حال حاضر نسخه اولیه نقشه ما آماده است و تا دو روز دیگر snapp.ir و پنل سازمانی اسنپ به نقشه بومی خودمان منتقل می‌شود.»

کافه بازار نیز در دی ماه سال گذشته خبر داده بود که مشغول توسعه یک نقشه بومی، ابتدا برای تهران و سپس برای کل ایران است. در همان زمان «حسام آرمندهی»، هم موسس و مدیرعامل سابق کافه بازار در گفتگو با دیجیاتو هدف از توسعه این نقشه را اینگونه تشریح کرده بود: «هدف اصلی ما کاهش هزینه‌های حمل و نقل است؛ از تصادف گرفته تا برخورد با ترافیک. سرمایه‌گذاری ما به این جهت است تا هزینه‌ جانی، مالی، سوخت و زمان مردم را کاهش دهیم.»

تصویر از سامانه «پونز»؛ سرویسی که مکان کسب‌وکارهای مختلف را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.اگرچه اسنپ، کافه بازار و احتمالا کسب‌وکارهای اینترنتی بزرگ دیگر مشغول توسعه یک نقشه بومی برای خود و ارائه به دیگران هستند یا اکنون به فکر این کار خواهند افتاد، اما در حالت کنونی، استارتاپ‌های کوچک‌تر با مشکل بزرگی مواجه هستند و جایگزین کاملی نیز برای گوگل مپس وجود ندارد.

0 ❤️

2018-06-11 17:36:38 +0430 +0430

۲۱ ابرچالش جمهوری اسلامی ایران

1 - شکاف بین مردم و مسؤولان و بحران اعتماد
عمده تصمیم گیری ها در نظام جمهوری اسلامی توسط نسلی از مدیران گرفته می شود که با نسل جدید، جوان و تحصیل کرده امروز ایران، کمترین ارتباط را دارند. نسل جدید می خواهد در سیاستگذاری ها و اداره کشور مشارکت داشته باشد ولی در عمل کمتر به این خواسته رسیده است. عدم درک متقابل و تفاوت بین تمایلات نسل مدیران و نسل جوان، نارضایتی های عمده ای را در بطن جامعه انباشته و به شکاف دولت - ملت در ایران دامن زده است.

این شکاف، تنها بین نسل ها خود را نشان نمی دهد بلکه در گذر زمان به شکاف بین طرز فکر، ادبیات و رفتار کلیت مردم جامعه و حکومتگران تبدیل شده است. باید اذعان داشت که فاصله بین نوع نگاه مردم و مسوولان به پدیده ها روز به روز در ایران بیشتر می شود و این، بسیار خطرناک است: از بحث های کلان درباره اداره جهان گرفته تا تفاوت در نوع موسیقی صدا و سیما و موسیقی که مردم در خودروهایشان گوش می کنند و دهها موضوع دیگر که مصداق هایش فراوان است؛ گو این که دو فضا و اتمسفر مجزا وجود دارد که مردم در یکی و مسؤولان در دیگری زندگی و تنفس می کنند.

2 - احساس حضور حکومت در همه شؤون
در هر جامعه ای مردم حضور حکومت در عرصه های عمومی را می پذیرند و به رسمیت می شناسند ولی در ایران، این احساس وجود دارد که حکومت تمایل دارد در شؤون شخصی آنها نیز مداخله کند و مثلاً برای برگزاری یک مراسم عروسی در یک خانه شخصی یا سالن اختصاصی نیز امر و نهی های خاص خود را داشته باشد. احساس بی حریمی -حتی اگر غیرواقعی باشد- از نظر روانی آزار دهنده است و فرد را آرام آرام علیه شخصی که همواره در حریم اش حضور دارد، جری می کند.

3 - زنان تحصیل کرده سرخورده
زنان در طول تاریخ، همواره به عنوان جنس دوم ، خانه دار و بچه دار بودند و حداکثر در مزارع کنار شوهران شان کار می کردند( استثناها را نادیده می گیریم). مردان نیز همواره بر زنان برتری داشتند چرا که دنیای بشر از ابتدای پیدایش انسان تا همین چند دهه قبل، در اغلب امور، از شکار و جنگ گرفته تا کشاورزی و صنعتگری، به قدرت بدنی نیازمند بود که مردان در آن بر زنان برتری مطلق داشتند.
اینک اما از اهمیت زور بازو کاسته شده است و این، خلاقیت و قدرت فکری است که حرف اول را در جهان می زند و حتی بارهای سنگین را جابجا می کند. از طرفی، زنان نیز همپای مردان و گاه بیش از آنان، درس خوانده و در رشته های مختلف کسب تخصص کرده اند.
در ایران برغم گسترش فرصت های حضور اجتماعی و مدیریتی زنان، هنوز تبعیض و احساس تبعیض جنسیتی وجود دارد و بسیاری از زنان تحصیل کرده، خود را در موقعیتی می بینند که حتی در بهترین حالت نیز نمی توانند با مردان رقابت کنند و لذا احساس سرخوردگی می کنند. وجود میلیون ها زن تحصیل کرده که ثمری بر تحصیلات شان مترتب نمی دانند، به معنی وجود میلیون ها ناراضی است که قرار است میلیون ها فرزند را در آینده تربیت کنند. آنها احساس می کنند صرفاً به خاطر زن بودن شان از بسیاری از امکانات و مواهب جامعه ایران، محروم اند.

4 - بحران آب
میزان نزولات آسمانی در ایران سال به سال کم می شود، ذخایر زیرزمینی آب به طرز نگران کننده کاهش یافته است، مصرف آب بالا و بی رویه است و محیط زیست ایران توانایی جایگزینی ندارد. دشت های “برداشت آب ممنوع” تقریباً همه جای کشور را فراگرفته اند، بسیاری از دریاچه ها، تالاب ها و چشمه ها خشک شده اند. از هم اکنون درگیری ها بر سر منابع آبی آغاز شده است و بیم آن می رود گسترش هم بیاید. این نگرانی وجود دارد که بسیاری از شهرهای ایران در سال های آینده از کم آبی به بی آبی مطلق برسند و موج مهاجران میلیونی در کشور از مناطق بی آب به نقاط کم آب شکل بگیرد. از مجموع این شرایط می توان نتیجه گرفت که آب یک بحران “حیاتی - امنیتی” جدی است که جدی تر هم خواهند شد.

5 - بیکاری
سیاست های جمعیتی دهه 60 زمانی خود را در آموزش و پرورش نشان داد و راه حل اش مدارس چند شیفته بود، سپس آنها متقاضی دانشگاه شدند و چند سال بعد و البته با تأخیر، تعدد دانشگاه در دستور کار قرار گرفت. آنها سالیان درازی است متقاضی کار هستند، بسیاری شان نیز وارد بازار کار شده اند ولی چون دولت های مختلف نتوانستند آنها را پوشش دهند، متولدان بعدی نیز بدان ها افزوده شده اند. در فاصله سال های 84 تا 92 نیز که باید سالانه 700 هزار شغل خالص ایجاد می شد، تنها 40 الی 50 هزار شغل خالص ایجاد شد و معضل تلنبار شدن بیکاران تشدید شد.

اشتغال، مانند مدرسه نیست که با چند شیفته کردن، بتوان مشکل اش را حل کرد. پول فراوان می خواهد و مدیریت عالی که هیچکدامش را نداریم. لشکر بیکاران ، به ویژه اگر سن شان هم بالا برود و امیدهایشام کم سوتر شود، بسیار خطرناک می شود.

6 - نقدینگی بالا
نقدینگی در کشور بیش از 1500 هزار میلیارد تومان است. این بدان معناست که اقتصاد ایران مستعد موج ها و توفان های متعددی است که هر لحظه می توانند کشتی یا قایقی را غرق کنند؛ اگر موج این نقدینگی به سمت ارز برود، ارزش پول ملی را از غرق می کند، اگر سراغ مسکن برود، کشتی مسکن را منهدم می کند و … .
در حالی که در اقتصادهای دانش محور، می کوشند پول های سرگردان و خرد را در قالب تعاونی ها، شرکت های سهامی، اوراق مشارکت ، بورس و … تجمیع کنند در ایران هر ماه 3 هزار و 500 میلیارد تومان پول در اندازه های خرد 45500 تومانی بین مردم پخش می شود و مدام نقدینگی بالا می رود تا در نهایت بحران اقتصادی به وخیم ترین حال خود برسد و بازگشت ناپذیر باشد.

7 - خروج مستمر سرمایه انسانی
بزرگ ترین سرمایه هر کشوری، نیروی انسانی آن است. ایران مدام در حال خالی شدن از ظرفیت های انسانی اش است. روزگاری فقط متخصصان رده بالا و دانشجویان ممتاز از کشور می رفتند تا واژه “فرار مغزها” شکل بگیرد و امروز علاوه بر فرار مغزها ، “فرار دست ها” نیز داریم و تکنسین ها و کارشناسان تجربی نیز از برقکار و راننده جرثقیل و باغبان گرفته تا تعمیرکار خودرو و بازاریاب و کدنویس رایانه و … مدام از کشور می روند. همین است که اکثر صاحبان کار، در استخدام افراد ماهر در رشته های مختلف مشکل دارند و این در حالی است که خیل انبوهی از متقاضیان کار در کشور داریم.

0 ❤️

2018-06-11 17:37:55 +0430 +0430

8 - نظام آموزشی ناکارآمد
نظام آموزشی ایران در مدرسه، نه مهارت زندگی می آموزد و نه مهارتی برای ورود به بازار کار. دانشگاه ها نیز عمدتاً به کارخانه های دریافت پول (از دولت یا دانشجویان) و تولید مدرک و فارغ التحصیلان کم سواد تبدیل شده اند. نتیجه نیز مشخص است: کشور از ظرفیت علمی خالی می شود و این در جهانی که علم حرف اول را در آن می زند، یعنی فروپاشی یک جامعه.
این نگرانی جدی وجود دارد که با درگذشت نسل قدیم استادان دانشگاه و دانشمندان، این عرصه با افرادی که فقط مدرک دکتری و نه علم آن را دارند، پر شود!

9 - حذف شایستگان
عدم تمایل بسیاری از نخبگان برای حضور در منصب های مدیریتی و ایجاد موانع و فیلترهای غیر اصولی برابر شایستگان برای تصدی مناصب تصمیم سازی و مدیریتی یک فاجعه تمام عیار برای هر جامعه ای به شمار می رود. نتیجه این روند، سکانداری افراد ناشایست و کم توان و نهایتاً ناکارآمدی و به قهقرا رفتن جامعه و نظام حاکم بر آن خواهد بود.

10 - دشواری کسب و کار
کارآفرینی در ایران و استمرار حیات یک بنگاه اقتصادی، مصیبتی تمام عیار است. راه اندازی یک کسب و کار در ایران، از یک رستوران کوچک گرفته تا یک کارخانه بزرگ، مسلتزم عبور از هفت خان رستم و کسب اجازه از افراد و نهادهای متعدد و در بسیار اوقات، دادن رشوه و سهم و … به این و آن است. تازه بعد از راه اندازی کسب و کار، مصیبت اداره و سرپا نگهداشتن آن سراغ کارآفرین می آید و اصطکاک دائمی با نهادهای مختلف مرتبط و حتی غیرمرتبط، کارآفرین را از کرده خود پشیمان می کند.
این در حالی است که کسب و کارهای کوچک و متوسط در همه کشورهای دنیا، بار اصلی اشتغالزایی و گردش پول در جامعه را بر عهده دارند و از این روست، راه اندازی و اداره یک کسب و کار بسیار آسان و روان است.
عدم اصلاح این وضعیت، نه تنها سرمایه گذاری خارجی را تهدید می کند بلکه بلای جان سرمایه گذاری داخلی و دلیل عمده ای برای حرکت های لجام گسیخته نقدینگی و فرار سرمایه هاست و این یعنی یک خطر بسیار بزرگ اقتصادی با تبعات بزرگ تر اجتماعی، سیاسی و امنیتی.

11 - تداخل امور
اتفاق عجیبی که در ایران رخ داده، تداخل وظایف است. نهادهای حکومتی مانند برخی نیروهای مسلح بانکداری می کنند، بانک ها وارد خرید و فروش ملک و ساختمان شده اند، آموزش و پرورش شرکت بیمه دارد و برخی ائمه جمعه در کار ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی مداخله می کنند. این درهم آمیختگی، مرزهای شفاف و قانونمند اداره کشور را مشوش می کند، دستگاه ها را از وظایف اصلی شان منحرف می سازد و ای بسا زمینه گسترش فساد و ناکارآمدی را فراهم کند.

12 - عدم پژواک صدای مردم
رسانه هایی که با پول عموم مردم فعالیت می کنند و در رأس آنها صدا و سیما، می بایست بازتاب دهنده صدای همه طیف های جامعه باشند. وقتی مردم خود را در رسانه ها ببینند، تعلق خاطرشان به آن جامعه زیاد می شود ولی وقتی بین آنچه در رسانه می گذرد و زندگی و خواسته های خودش نسبتی نمی یابد یا بدتر، نسبت عکس می بیند، یا مسیر قهر را در پیش می گیرد یا بر می آشوبد.

13 - فساد اداری
فساد اداری در لایه های مختلف، به حدی عیان است که نیاز به بیان ندارد. فساد اداری، زمینته گسترش نارضایتی و نهادینه کننده ناکارآمدی است و نتیجه آن، پوک شدن از درون و ریزش ناگزیر است.

14 - بحران اعتماد
بالاترین سطح بی اعتمادی در یک جامعه، “بی اعتمادی های چهارگانه” است: بی اعتمادی مردم به حکومت، بی اعتمادی حکومت به مردم، بی اعتمادی مردم به یکدیگر و بی اعتمادی اجزای حاکمیت به یکدیگر.
خود قضاوت کنید که کدام بی اعتمادی ها در جامعه ما وجود دارند و چقدر؟!

15 - فقدان سیستم خودانتقادی
هر سیستمی در دنیا، اشکالاتی دارد؛ مهم این است که بتواند آنها را شناسایی و به موقع درمان یا تعدیل کند. هر چند در ایران نهادهایی مانند سازمان بازرسی کل کشور به این منظور ایجاد شده اند ولی تجربه جهانی ثابت کرده است که سامانه اشکال یابی که خود بخشی از حاکمیت باشد، نمی تواند به طور کامل، مؤثر باشد. از این رو، تشکل های مردم نهاد، احزاب مردمی و رسانه های مستقل که مجموعاً “جامعه مدنی” نامیده می شوند، مهم ترین بخش های سامانه خودانتقادی، کشف مفاسد و اصلاح مستمر است. ضعف مفرط جامعه مدنی، حکومت را نسبت به ویروس های درونی غافل می کند و زمانی به خود می آید که بیماری سراسر وجودش را فرا گرفته باشد.

0 ❤️

2018-06-11 17:39:11 +0430 +0430

16 - احساس تبعیض
بسیاری از مردم، تبعیض را با تمام وجود حس می کنند. این تبعیض ها می تواند در ابعاد مختلف اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و … باشد مانند برخورداری برخی از تسهیلات میلیاردی بانکی و محرومیت دیگران از یک وام کوچک یا آزادی فلان فرد در هر آنچه می گوید و می نویسد و محدودیت فردی دیگر از جناح مقابل برای یک نقد ساده و … .
تبعیض بسیار آزار دهنده است و فردی که احساس تبعیض می کند، حس خوشایندی به منبع تبعیض نخواهد داشت.

17 - کاهش امید
امید به آینده به ویژه در میان نسل جدید، چندان قدرتمند نیست. ترس از آینده بخش مهمی از جامعه را فراگرفته است. این آینده، از کوتاه مدت تا دراز مدت را شامل می شود، از نگرانی راجع به قیمت ها در روزهای پیش رو تا آینده شغلی و آتیه فرزندان و سرنوشت کشور.
جامعه کم امید یا ناامید، از بزرگ ترین چالش های هر حاکمیتی است چه آن که امید، به مثابه خونی در رگ های هر پیکری است و بدن کم خون یا بی خون، قطعاً به هزار مشکل گرفتار می آید.

18 - عدم توازن اقتصادی در اکثر خانواده های ایرانی
بخش اعظم خانواده های ایرانی، از نظر معیشتی در مضیقه اند؛ دخل ها با خرج ها نمی خوانند و این، علاوه بر مشکلات اقتصادی برای خانواده، تبعات روانی، تربیتی و عاطفی سهمگینی هم برای خانواده ها دارد. ملتی که درگیر نان شب است، نه می تواند به توسعه فکر کند و نه خواهد توانست حین ضرورت، متمرکز بر دفاع باشد.

19 - حاشیه نشینی
طبق آمارهای موجود، حدود 20 میلیون ایرانی، حاشیه نشین هستند. حاشیه نشینی در هر جامعه ای به بمبی تشبیه می شود که هر لحظه ممکن است منفجر شود چه آن که حاشیه نشین، عملاً چیزی برای از دست دادن ندارد و اگر درگیر شورشی شود، فرونشاندن آشوب بسیار پرهزینه یا حتی غیرممکن خواهد بود.

20 - بی دفاع بودن در برابر زلزله
ایران روی کمر بند جهانی زلزله قرار دارد و برغم تمام هشدارها، هنوز هیچ اقدام جدی و قابل توجهی برای ایمن سازی کشور در برابر زلزله نشده است. شدت گرفتن احتمالی زلزله ها در آینده می تواند بخش بزرگی از منابع کشور را ببلعد و اگر قبل از آن که تهران بازسازی و مقاوم شود، زلزله بزرگی در پایتخت بیاید، نه فقط ساختمان های شهر که بنای حکومت نیز می تواند آسیب جدی ببیند.

21 - بحران در نهادهای مالی و اقتصادی بخش عمومی
صندوق های بازنشستگی، نظام بانکی و بیمه ای و بخش مهمی از نهادهای اقتصادی دیگر مانند شرکت های دولتی و عمومی یا عملاً ورشکسته اند یا در معرض بحران های جدی هستند. فقط همین صندوق های بازنشستگی را در نظر بگیرید که ورودی و خروجی هایشان هخوانی ندارد و اگر به همین منوال پیش بروند، حتماً فروخواهند پاشید و حقوق میلیون ها بازنشسته و آینده مالی میلیون ها کارمند و کارگر، به محاق خواهد رفت و این، یعنی یک بحران بزرگ ملی با ابعاد پیچیده امنیتی.

0 ❤️

2018-06-11 17:43:21 +0430 +0430

واکنش اردوغان به بستن مساجد در اتریش
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه نسبت به تصمیم تعطیلی مساجد و اخراج 60 امام جماعت مساجد مسلمانان اتریش به شدت انتقاد کرد و خواستار توقف اقدامات اسلام ستیزانه از سوی مقامات وین شد.

به گزارشایرنا، اردوغان دیشب در برنامه ‘10 هزار ختم و 100 هزار دعا’ به مناسبت شب قدر در استانبول، نسبت به وقوع جنگ صلیبی جدید هشدار داد و گفت: ‘رویکرد اتریش در قبال مسلمانان و تعطیلی مساجد در این کشور تنها بخشی از اسلام‌ستیزی و نژادپرستی در اروپا است.’

وی خطاب به اروپا به ویژه و صدراعظم اتریش اظهار کرد: ‘هنوز خیلی جوان هستی و باید تجربه بیشتری کسب کنی ولی این را هرگز فراموش نکن که این رویکرد برای تو مشکل ساز خواهد شد زیرا تعطیلی مسجد در اتریش و اخراج امامان جماعت آن باعث ایجاد جنگ‌ صلیبی جدید خواهد شد.’

اردوغان بیان کرد: به تمام کشورهای غربی می گویم که به این فردی که در آنجا نشانده اید، هشدار بدهید تا خود را اصلاح کند و اگر این کار را نکند، کار به جای دیگر کشیده می شود، چون که ما نیز تدابیری اتخاذ خواهیم کرد.

گزارش دویچه وله: دولت اتریش برنامه‌های مقابله با “اسلام سیاسی”، شامل بستن تعدادی مسجد و اخراج شماری از امامان جماعت را تشریح کرد. تدبیرهای دولت حاصل بررسی فعالیت انجمن‌ها و مسجدهای وابسته به یک مرکز اسلامی ترکیه در اتریش است.

دفتر صدراعظم اتریش صبح جمعه (۸ ژوئن/ ۱۸ خرداد) در یک نشست خبری به تشریح برنامه‌های دولت برای مقابله با آنچه اسلام سیاسی خوانده می‌شود پرداخت.

بنابر گزارش‌ها، بر پایه برنامه‌هایی که سباستین کورتس، صدراعظم اتریش دستور پیگیری و اجرای آنها را صادر کرده، هفت مسجد در اتریش تعطیل میشوند و ۴۰ پیشنماز احتمالا باید این کشور را ترک کنند.

به نوشته روزنامه “زود دویچه” سباستین کورتس تاکید کرده که اسلامگرایی افراطی در اتریش جایی ندارد و “تعداد کثیری” از پیشنمازان که از خارج تامین مالی می‌شوند باید این کشور را ترک کنند.

برنامه‌های دولت در پی بررسی فعالیت تشکل‌ها و انجمن‌های وابسته به “آتیب”، اتحادیه ترکی - اسلامی برای همکاری‌های فرهنگی و اجتماعی در اتریش در دستور کار قرار گرفته است.

مطابق تصمیم دولت ائتلافی به رهبری کورتس، قرار است هفت مسجد در این کشور که چهار تای آن در وین فعالیت می‌کنند تعطیل شوند.

یکی از مسجدهایی که قرار است بسته شود در میدان آنتون وین قرار دارد و به وسیله گروه “گرگ‌های خاکستری” اداره می‌شود که از گروه‌های افراطی راستگرای ترکیه محسوب می‌شود.

هربرت کیکل، وزیر کشور اتریش می‌گوید وضعیت ۴۰ امام جماعت که مظنون به تخلف از قانون منع دریافت کمک مالی از کشورهای خارجی هستند در دست بررسی است و اخراج دست‌کم دو نفر از آنها قطعی است.

بررسی وضعیت ۶۰ امام جماعت

تحقیقات ماموران قضائی و امنیتی در مورد ۶۰ نفر از ۲۶۰ امام جماعت فعال در اتریش در جریان است و هانس کریستن اشتراخه، معاون صدراعظم و رهبر حزب آزادی اتریش در جمع خبرنگاران گفته: «ما تازه اول کار هستیم.»

اقدام‌های اخیر دولت اتریش بر پایه “قانون اسلام” مصوب سال ۲۰۱۵ صورت می‌گیرد که از مسلمانان ساکن اتریش می‌خواهد نسبت به جامعه و دولت “رویکردی مثبت” داشته باشند.

قانونی که فوریه ۲۰۱۵ در پارلمان اتریش به تصویب رسید ضمن منع تشکل‌های مسلمانان از دریافت کمکهای مالی از کشورهای خارجی، امامان جماعت را ملزم به فراگیری زبان آلمانی می‌کند.

هدف از تمهیدات دولت ائتلافی اتریش، مقابله با افزایش اسلامگرایی افراطی در این کشور اعلام شده است. مطابق گزارش‌ها در سال‌های گذشته دستکم ۲۰۰ نفر از اتریش برای پیوستن به صفوف جهادگران افراطی و گروه‌های تروریستی اسلامگرا به عراق و سوریه رفته‌اند.

از حدود هشت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت اتریش٬ نزدیک به ۵۶۰ هزار نفر مسلمان و اکثریت آنها از تبار ترک، بوسنیایی و چچنی هستند.دولت ترکیه حامی مالی اصلی تشکل‌های مسلمانان در اتریش به شمار می‌رود.

برخی تحلیلگران حضور مقام‌های ارشدی چون صدراعظم، معاون او و وزیر کشور اتریش در نشست خبری روز جمعه را نشانه جدیت دولت این کشور در رویارویی با “اسلام سیاسی” ارزیابی کرده‌اند.

0 ❤️

2018-06-11 17:44:38 +0430 +0430

حل نشدن مشکل آب؛ ایران از بین می رود
مصطفی هاشمی‌طبا، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌گوید در صورت حل نشدن مشکل آب، هم ایران از بین می رود و هم جمهوری اسلامی.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز یکشنبه به خبرگزاری ایسنا گفت «کشور دچار مشکل کمبود آب است، باید مجلس تمام کوشش‌اش را برای حل مشکل آب و تغییر شیوه کشاورزی می‌کرد و دولت هم دنبالش می‌رفت اما این اتفاق نیفتاده و آقای روحانی هم همین‌طور نشسته و چاه‌ها دارند خشک می‌شوند و آب سدها پایین‌تر می‌روند».

به گزارش رادیو فردا مصطفی هاشمی طبا در همین زمینه گفت که دولت در حال حاضر تنها باید به مسئله آب و کشاورزی برسد و بقیه کارها را بگذارد برای بعد.

در سال‌های اخیر بسیاری منابع آبی کشور از جمله دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و تالاب‌های حیاتی ایران در معرض خشک شدن قرار گرفته یا خشک شده‌اند، که علاوه بر خشکسالی، آن چه مدیریت و استفاده نادرست از منابع آبی موجود عنوان شده، به این روند دامن زده است.

0 ❤️

2018-06-11 17:46:09 +0430 +0430

ایران؛ هشدار درباره شیوع بالای ویروس ایدز

هشدار نسبت به شیوع بالای ویروس HPV در ایران/ تزریق واکسن از ۱۲ سالگی ضروری است

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران نسبت به شیوع بالای ویروس HPV در کشور هشدار داد.

به گزارش ایلنا، مینو محرز در واکنش به برخی اظهارنظرها در رابطه با ویروس HPV که این ویروس می‌تواند از طریق تماس جنسی یا تماس بین پوست و پوست از فرد مبتلا به ویروس، منتقل شود، بیان داشت: عده‌ای با اظهارنظرهای نامربوط ما را خسته کرده‌اند، آنها در واکنش به نگرانی بسیاری از فعالان اجتماعی اظهارات بی‌اساسی مطرح می‌کنند و با این اظهارات با سلامت مردم بازی می‌کنند.

او در ادامه گفت: افرادی در فضای مجازی دکان ضد واکسن HPV باز کرده‌اند و مطالبی غیرعلمی را منتشر می‌کنند، من در رشته عفونی تحصیل و کار کرده‌ام و همیشه شعارم این بوده است که پیشگیری بهتر از درمان است.

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران هشدار داد که ویروس HPV به شکل فوق العاده‌ای در ایران شیوع پیدا کرده است و این ویروس با انواع سرطان‌ها نیز ارتباط دارد.

قائم مقام انجمن حمایت از بیماریهای عفونی گفت: در همه جای دنیا این واکسن استفاده می‌شود، تمام کشورهای اروپایی و آمریکایی این واکسن را برای جلوگیری از این ویروس برای افراد ۹ ساله به بالا تجویز می‌کنند. این واکسن از سال‌ها پیش تولید شده است.

محرز با اشاره به برخی اظهارات در خصوص اینکه در برخی نقاط دنیا تزریق این واکسن بدلیل عوارض متوقف شده است، گفت: می‌گویند که این واکسن در مکزیک عوارض زیادی داشته است، اما این را قاطعانه رد می‌کنم، این واکسن به هیچ عنوان عوارض ندارد، فقط فرد باید بعد از تزریق نیم ساعت در محلی که تزریق صورت گرفته است بنشینند و بعد آنجا را ترک کند.

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران تاکید کرد: این واکس کاملا موثر است و برای مردان تا ۲۶ سال و برای زنان تا ۳۵_۴۰ سال حتما باید تزریق شود، سن شروع تزریق این واکسن در تمام دنیا ۹ سال است، اما ما اعلام کرده‌ایم این واکسن از ۱۲ سالگی به افراد تزریق شود. این واکسن هیچ عارضه‌ای ندارد و کسی که می‌گوید عارضه دارد، هیچ مطالعه‌ای در این رابطه نداشته است.

قائم مقام انجمن حمایت از بیماریهای عفونی تاکید کرد که این واکسن را FDA تایید کرده است و تایید این سازمان نمی‌تواند بی‌اساس باشد.

او در رابطه با قیمت این واکسن گفت: تا چندی پیش این واکسن کمتر از ۱ میلیون تومان قیمت داشت، اما الان با توجه به بالا رفتن قیمت ارز نمی‌دانم چه میزان افزایش قیمت داشته است.این واکسن باید تزریق شود، اما هنوز بودجه ای برای تامین دولتی این واکسن وجود ندارد.

محرز گفت: از لحاظ واکسیناسیون از بسیاری از کشورهای همجوار فقیر هم عقب‌تر هستیم، بودجه‌ای برای یکسری از واکسن‌ها تخصیص داده نمی‌شود، واکسن HPV ضروری است و تاکید می‌کنم که باید از ۱۲ سالگی به کودکان تزریق شود.

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران بیان داشت: به این خاطر سن ۱۲ سال را تعیین کرده‌ایم که فرد از سنین پایین در برابر این ویروس مصونیت پیدا کند. این ویروس به هیچ عنوان درمان قاطع ندارد، فقط زگیل‌های تناسلی ناشی از ابتلا به این ویروس را با لیزر یا محلول های مخصوص می‌سوزانند، در بسیاری از مواقع هم این زگیل ها خودبخود از بین می‌رود، اما مساله این است که در نهایت ویروس در بدن می‌ماند و از بین نمی‌رود و گاها عود می‌کند و منتقل هم می‌شود.

محرز تاکید کرد: این ویروس یکی از علل سرطان‌های دهانه رحم است، در آقایان هم ممکن است موجب سرطان شود. برای پیشگیری از این بیماری‌ها بهتر است؛ این واکسن تزریق شود. برخی می‌خواهند با طرح این مساله که این واکسن‌ها بی‌بند و باری را افزایش می‌دهد از واقعیت فرار کنند و باید بگویم این بیماری وجود دارد و واکسن هم دارد؛ پس بهتر است این واکسن استفاده شود تا هزینه انتقال این بیماری را جامعه ندهد. وقتی واکسن موثر بدون عارضه وجود دارد، چرا نباید تزریق شود؟

او در پاسخ به این سوال که آیا آمار دقیقی در رابطه با آمار ابتلا افراد به ویروس HPV وجود دارد یا خیر بیان داشت: می‌توان به صحبت‌های متخصصان استناد کرد که با نگرانی از شیوع این ویروس حرف می‌زنند؛ همچنین چندی پیش مطالعه‌ای در رابطه با درصد ابتلای کارگران جنسی یکی از مناطق تهران انجام شد که ۳۱ درصد زنان در این منطقه مبتلا به ویروس HPV بودند.

0 ❤️

2018-06-11 21:54:32 +0430 +0430

افشای انحراف اخلاقی روح الله خمینی در مدت سکونت در عراق

https://up.shahvani.com/uploads/uilhuhed.mp4

0 ❤️







‌آگهی‌های دوستیابی

نمایش آگهی های دوستیابی بستگی به علاقه شما دارد. برای دیدن آگهی مرتبط با علاقه تان لطفا پروفایل تان را » ایجاد یا ویرایش کنید «