🌹ازدواج🌹

1399/11/05

درود بر شما شهوانیون😉❤
در تاپیکی [](https://shahvani.com/forum/topic/شروع-یک-رابطه-1-
شروع یک رابطه(1)) صحبت از شروع یک رابطه کردیم که ۳قسمت بود و خب اون مربوط به روابط دوستانه بود.
ازدواج مقوله پیچیده تری هستش.یکی بزرگترین و مهمترین و تاثیرگذارترین تصمیمی هست که یک فرد در زندگی میتونه بگیره.


باید بدونید که تنها با رسیدن به بلوغ جسمی، آمادگی لازم برای ازدواج بدست نمیاد. لازم است پیش از ازدواج به تمام ابعاد آمادگی‌ برای ازدواج فکر کنید. مثلاً اینکه شما آمادگی روحی برای ازدواج دارید یا نه. اگر فردی بعضی از آمادگی‌های لازم ازدواج را در خود پرورش نداده باشه، حتی با وجود یک فرد مناسب هم نمی‌تونه ازدواج پایداری داشته باشد. به این دلیل که در صورت عدم آمادگی‌های لازم، تنش‌های کوچک در زندگی مشترک تبدیل به بحران‌های بزرگ میشه و ما قادر به مدیریت شرایط نخواهیم بود. حالا سوال اصلی اینه که آیا کاملاً برای ازدواج آمادگی دارید؟ من در این تاپیک منظور از آمادگی‌های ازدواج را بیان می‌کنم تا شما وضعیت را بسنجید. ضمن اینکه از مشاوره قبل از ازدواج هم می‌تونید کمک بگیرید،مشاوره اینجانب هم در این سایت رایگان میباشد.

استقلال عاطفی و روانی👍

منظور از استقلال روانی و عاطفی، زیر مجموعه‌های زیادی داره اما به صورت خلاصه و ساده می‌توان به توان تصمیم گیری فردی و قدرت مسئولیت پذیری نسبت به انتخاب اشاره کرد. یعنی فرد باید بتونه در زندگی انتخاب مسئولانه‌ای داشته باشه و بهای انتخابش را نیز بپذیرد. مثلا فردی که نمی‌تواند حتی انتخاب رشته دانشگاهش را خودش انجام دهد، آمادگی لازم برای ازدواج را ندارد.
#نکته: اهمیت خانواده در ازدواج اونقدر زیاده که خیلی‌ها تصمیم گیری نهایی را برعهده خانواده می‌گذارند؛ اما در نهایت مسئولیت با خود فرد است. همونطور که برای تصمیم گیری و انتخاب رشته، هر فرد عاقلی از یک متخصص و مشاور جهت تصمیم گیری استفاده می‌کنه؛ منتها تصمیم نهایی را بر اساس شنیده‌ها و ادراکات خودش می‌گیره.(راجع به اهمیت خانواده تاپیک جدایی خواهم زد)

استقلال و تمکن مالی👍

گاهی اینطور به نظر می‌رسه که یک پدر زن پول دار یا پدر شوهر پول دار، تمام مشکلات مالی را حل خواهد کرد. اما نکته مهم و اساسی در زندگی اینه که فراموش نکنید، حمایت‌های مالی به قدرت کنترل فرد در زندگی مشترک‌تان می‌انجامد. شما نمی‌تونید در مقابل فردی که خرج خانه شما را می‌دهد، تصمیم قاطعی اتخاذ نمائید. فردی که آمادگی ازدواج را درک کرده باشد، می‌داند که زندگی‌اش را خودش می‌سازد و جهت زندگی را خودش تعیین خواهد کرد.
#نکته: حمایت‌ها و کمک‌های خانواده‌ها، نکات مهمی هستند و اصلا لازم نیست آن‌ها را دریافت نکنید، بحث اصلی اینه که روی پای خودتان ایستاده باشید و آن‌ها به کیفیت زندگی شما بیافزایند. داشتن استقلال و تمکن مالی جزو اصلی‌ترین موارد آمادگی مردان برای ازدواج محسوب می‌شود.پس با مردی که روی پای خود ایستاده یک زندگی ایده آل خواهید داشت نه مردی از سمت پدر تامین میشود.

آمادگی اجتماعی قبل از ازدواج👍

این مسئله بیشتر در مورد آمادگی شما در ارتباطات اجتماعی بحث می‌کند. شما باید بتوانید این مسئله را در ذهنتان هضم کرده و درک کنید که در یک خانواده جدید قرار گرفتید و لازم است که با افراد جدیدی از خانواده همسرتان یا دوستان، رفت و آمدهای جدیدی را آغاز کنید و باید در این مورد آمادگی خودتان را مورد ارزیابی قرار بدید.
#نکته: می‌تونید به نحوه تعامل‌تان با دیگران در محیط‌های جدید دقت کرده و اونو با افراد موفق در این قضیه مقایسه کنید.

آمادگی جسمانی قبل از ازدواج👍

در موارد آمادگی زنان برای ازدواج باید به سن و سال و توانایی جسمانی هم توجه کنید. مسلم است که ازدواج به آمادگی جسمانی مناسبی نیاز دارد. تا حدی که بعضی‌ها آن را برای امر ازدواج کافی میدونن. برای ازدواج بهتر است که زوجین از تفاهم مناسبی نسبت به آمادگی جسمانی برخوردار باشند. مثلا نسبت به سن و سال ازدواج گفته می‌شود که تا حد امکان بین 2 تا 7 سال اختلاف سنی داشته باشید. اما هرچه سن از 30 بالاتر می‌رود، این توصیه هم کم رنگ تر شده و بلوغ فکری جایگرین اون می‌شه.
شما لازمه در این نقطه به این مقوله فکر کنید که ازدواج در سنین پایین با چه پیامدهایی روبرو خواهد بود؟ مثلا افراد زیادی پس از ازدواج در سن پایین، ازانتخاب ناآگاهانه خود ناراضی هستند. یا اینکه تعویق ازدواج و بالا رفتن سن چه پیامدهایی خواهد داشت؟ مثلا می‌تونه باعث کاهش انعطاف پذیری و همچنین شادابی جسمانی شما باشه خصوصا در زمانی که شما به آن بیشترین احتیاج را دارید!!!

قدرت پذیرش در رویارویی با مشکلات👍

طرز نگاه، هم سطح بودن، قدرت مدیریت بر هیجان‌ها و ارزش پذیری را می‌توان به عنوان برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های لازم برای ازدواج نام برد. فردی که خود را آماده برای ازدواج می‌داند باید بتواند در مقابله با بحران‌ها و چالش‌های زندگی مشترک، قدرت پایداری و پذیرش داشته باشد. اگر مشکلی قابل حل است، آن را حل کند. اگر غیر قابل حل است، انعطاف لازم را داشته باشد و در پذیرش یک امر از زندگی نشکند. قدرت همدلی و خودابرازی نیز از نکات دیگر هستند.

شادکامی در زمان مجردی👍

فراموش نکنید که شادی و شادکامی ابتدا از درون خودتان شکل می‌گیرد. اگه فردی باشید که در دوران مجردی نمی‌تونه یا نتونسته شادی را دریابد، برقراری ارتباط عاطفی هم چندان موثر نخواهد بود. خوشبختی و خوشحالی واقعی چیزی نیست که در خارج از خودتان به دنبال آن باشید. بنابراین لازم است که در دوران مجردی، پیش از ورود به چالش‌های سنگین و پیچیده زندگی مشترک، کمی به خودتان برسید و نیرومند باشید. نیرومند تا جایی که بتوانید با مشکلات و اتفاق‌ها کنار بیایید و همچنین در کنار این کنار آمدن از زندگی نیز لذت ببرید.
#نکته: فراموش نکنید که توانایی لذت بردن از زندگی، امری نیست که بتوان با برقراری ارتباط عاطفی آن را ایجاد کرد؛ با خودتان صادق باشید، آیا شما می توانید از زندگی لذت ببرید؟

🌹چگونه خود را برای ازدواج آماده کنیم؟🌹

با توجه به اینکه در مورد آمادگی برای ازدواج گفتم این سوال مطرح می‌شه که چگونه باید خود را برای ازدواج آماده کنید و چه زمانی می‌توان برای این تصمیم مهم اقدام نماید.در ادامه به چند نکته بسیار مهم در این زمینه اشاره میکنم:

  1. تمرین مسئولیت پذیری❤

یکی از اصول بسیار مهم برای شروع زندگی مشترک این است که بتوانید مسئولیت پذیری را یاد بگیرید. به این معنا که احساس کنید کارها و رفتارهایتان تا چه حد زندگی دیگران را تحت تاثیر قرار می‌دهند و اینکه باید در برخی مواقع پاسخگوی دیگران باشید. از همین رو باید تمرین کنید وقتی اشتباهی مرتکب می‌شوید خودتان پیامدهای آن را گردن بگیرید و دائما از دیگران انتظار نداشته باشید شما را به سوی بهتر هدایت کنند. البته کمک گرفتن از دیگران در طول زندگی بسیار اهمیت دارد اما این کمک‌ها باید تا حدی باشد که شما تحت وابستگی آن‌ها قرار نگیرید و استقلالتان را از دست ندهید.

  1. درک اهمیت مراقبت از دیگری💙

برای اینکه بتونید ازدواج موفقی داشته باشید و عشق و علاقه پایداری را تجربه کنید باید مراقبت کردن را یاد گرفته و از اهمیت آن غافل نشید. مراقبت کردن به این معناست که به شخص دیگری اهمیت میدید و برای رشد و سلامت او نیز همانند خود ارزش قائل هستید. افرادی که چیزی از مراقبت کردن نمی‌دانند در زندگی مشترک دائما از فرد مقابل انتظار دریافت عشق و محبت دارند اما خود نمی‌توانند هیچ اقدام موثری در در این زمینه انجام دهند.

3.ایجاد مرزهای مشخص برای روابط💚

یک فاکتور بسیار مهم برای اینکه بدونید برای ازدواج آماده هستید اینه که بتونید تعهد و پایبندی را رعایت نمایید. برخی افراد به اشتباه فکر می‌کنند اگر قبل از ازدواج دارای روابط متنوعی باشند پس از شروع زندگی مشترک کم تر به فکر خیانت می‌افتند و در واقع دیگر نیازی به شریک‌های عاطفی متعدد ندارند. این در حالی است که داشتن روابط بی قید و بند آسیب پذیری شما را در مورد خیانت بالا می‌برد چرا که به نوعی عادت و سبک زندگی تبدیل شده و تغییر آن دشوار است. در نتیجه انتظار نداشته باشید که پایبندی و تعهد یک شبه در شما ایجاد شود. این مسئله چیزی است که نیازمند تمرین و ایجاد مرزهای مشخص در رابطه با جنس مخالف است.

  1. رسیدن به یک هویت مشخص💛

بسیار اهمیت دارد که قبل از ازدواج ابتدا خودتان را بشناسید. بدانید حقیقتا چه کسی هستید و چه علایقی دارید؟ می‌خواهید در زندگی چه مسیری را بپیمایید؟ افرادی که نمی‌توانند به این سوال‌ها پاسخ دهند هنوز درک دقیقی از هویت شخصی‌شان ندارند. این مسئله باعث می‌شود که ملاک‌ها و معیارهای خود را برای ازدواج نشناسید و در نتیجه به احتمال بالاتری انتخاب نادرست داشته باشید. اگر در این زمینه احساس سردرگمی می‌کنید روانشناس می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت خودآگاهی‌تان را بالا ببرید و به درک دقیق‌تری از خود و ملاک‌های شخصی‌تان دست یابید.

  1. نیاز به با هم بودن در کنار استقلال طلبی🧡

افراد در سنین نوجوانی و جوانی میل زیادی به استقلال پیدا می‌کنند و همین امر باعث می‌شود که بخواهند از خانه پدری بروند و زندگی جدیدی را آغاز نمایند. با این حال شما برای ازدواج کردن باید علاوه بر روحیه استقلال طلبی میل به اشتراک و تقسیم کردن را نیز در خود شکل دهید. در واقع شما باید بتوانید بین نیاز به تنها بودن و آمیختگی با فردی دیگر به یک تعادل دست یابید. عدم درک این مفهوم باعث می‌شود با وجود زندگی در کنار هم احساس کنید از نظر روانی فرسنگ‌ها بایکدیگر فاصله دارید و هرکدام در دنیای شخصی خود به سر می‌برید.

  1. داشتن برنامه ریزی برای آینده💜

ازدواج یکی از تاثیرگذارترین رویدادهای زندگی هر انسانی است. زندگی کردن با همسری که از نظر ویژگی‌های رفتاری با شما تطابق دارد، می‌تواند سلامت روانتان را تحت تاثیر قرار داده و تا حد زیادی بر رضایتمندی شما از زندگی تاثیر بذارد. از همین رو بسیار اهمیت دارد که به درستی از قبل برای آن برنامه ریزی کنید و بی گدار به آب نزنید. تصمیمات ناگهانی و احساسی در اکثر موارد باعث می‌شوند که افراد در طول زندگی با مشکلاتی مواجه شوند که قبلا فکرش را نمی‌کردند. مشاوره پیش از ازدواج یکی از گزینه‌هایی است که به شما کمک می‌کند برنامه ریزی دقیق تری در این زمینه داشته باشید و هیجانات خود را نیز به درستی مدیریت نمایید.

  1. بالا بردن روحیه همدلی💗

زندگی مشترک آغاز راهی است که همواره در آن دو نفر از زوایای دید مختلف به موضوعات یکسان نگاه می‌کنند. اگر زوجین نتوانند خود را جای هم بگذارند و گاهی با کفش‌های یکدیگر قدم بزنند همواره درگیر تعارض و مشکل خواهند بود. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که بتوانید روحیه همدلانه خود را بالا ببرید و گاهی از دریچه چشم فرد مقابل زندگی را نگاه کنید. از خود بپرسید آیا می‌توانید احساسات سایر افراد را در موقعیت‌های مختلف زندگی درک کنید؟ این امر به شما کمک می‌کند تا پس از ازدواج درک متقابل بیشتری را شکل دهید و اختلافات را با شدت کم تری تجربه نمایید. همچنین شما می‌توانید با کمک روانشناس آمادگی خود برای ازدواج را افزایش دهید.

متشکرم از وقتی که گذاشتید
شاد و دل آرام باشید🌹🌹🌹🌹🌹

730 👀
8 ❤️
برای نظر دادن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

2021-01-24 00:53:02 +0330 +0330

↩ Armanski
فدای تو❤

2 ❤️

2021-01-24 03:45:47 +0330 +0330

مرسييي چ تاپيك خوبي بود

1 ❤️

2021-01-24 12:50:23 +0330 +0330

↩ ShivaBanoo
🙏🙏💚

1 ❤️

2021-01-24 12:51:55 +0330 +0330

↩ Arsalaann
قربونت متشکرم🌹🌹

0 ❤️

2021-01-24 12:53:31 +0330 +0330

↩ Mastewine
لطف دارید
متشکرم برای نظرتون🙏🌹

1 ❤️







‌آگهی‌های دوستیابی

نمایش آگهی های دوستیابی بستگی به علاقه شما دارد. برای دیدن آگهی مرتبط با علاقه تان لطفا پروفایل تان را » ایجاد یا ویرایش کنید «