##کاکائو
گرچه دمای بالا روی درخت های کاکائو تأثیری ندارد، اما این درختان به باران زیاد و رطوبت فراوان در هوا احتیاج دارند. این در حالی است که طبق تحقیقات، با تغییرات آب و هوایی دیگر خبری از چنین شرایطی نخواهد بود. این وضعیت می تواند تأثیر منفی ای روی تولید کاکائو داشته باشد و در نتیجه، تولید پودر، ترافل یا شکلات کاکائو را سالانه یک میلیون تن کاهش دهد.
##چای
بعد از یک روز سخت و طولانی کاری، واقعاً چه چیزی آرامش بخش تر از یک لیوان چای داغ و خوش عطر؟ با این حال، به نظر می رسد که در آینده ی نزدیک باید به دنبال روش های دیگری برای آرام کردن خودمان باشیم. به گفته ی کارشناسان، اگر هیچ اقدام پیشگیرانه ای صورت نگیرد، تولید چای هم تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار خواهد گرفت. افزایش آسیب پذیری گیاه چای در برابر حشرات یا کاهش کیفیت برگ های چای، تنها دو مورد از مشکلات فراوانی هستند که در آینده گریبانگیر صنعت چای خواهند شد.##عسل
عوامل مختلفی زنبورهای عسل و آینده ی این حشرات بسیار مفید را در معرض خطر قرار داده است. یکی از این عوامل، گرمایش زمین است.
تحقیقات نشان می دهد با افزایش کربن دی اکسید موجود در هوا، از میزان پروتئین موجود در گرده ها کم می شود. گرده ها منبع غذایی اصلی زنبورها به شمار می روند. این مسأله، در بدترین حالت، می تواند منجر به کاهش شدید و ناگهانی جمعیت زنبورهای عسل بر اثر نداشتن تغذیه ی کافی شود.
##برنج
دانه های برنج را هم خطر کاهشی ۲۰ تا ۴۰ درصدی تهدید می کند. اما این تنها مشکل جدی ای نیست که در آینده با آن رو به رو خواهیم شد. به گفته ی دانشمندان، افزایش غلظت کربن دی اکسید در اتمسفر کره ی زمین منجر به تولید برنج هایی خواهد شد که به اندازه ی قبل دارای مواد مغذی نبوده و درنتیجه مفید و مقوی نیستند. این بدان معنی است که کسانی که رژیم غذایی آن ها وابسته به این ماده ی غذایی است و برنج عنصری کلیدی در فرهنگ غذایی آن ها به شمار می شود، باید به دنبال راه هایی برای جلوگیری از بروز مشکلاتی باشند که در چنین شرایطی سلامت آن ها را تهدید خواهد کرد.
##میوه های باغی
سیب، گیلاس و هلو، نماد فصل تابستان هستند. با این حال، ما احتمالاً در آینده مجبور می شویم بعضی سبزیجات مقاوم در برابر گرمایش زمین را جایگزین این میوه های خوش طعم کنیم.
برای مثال، طبق تحقیقات دانشمندان، درد آینده هوای زمستان ها آنقدر معتدل خواهد شد که دیگر برای تولید سیب مناسب نخواهد بود. از طرفی دیگر، گرمای شدید هوا و صدمات ناشی از نور افتاب می تواند خارج از تحمل میوه های باغی در فصل رشد آن ها باشد. در نتیجه، باید انتظار کاهش در کیفیت و کمیت میوه ها را داشته باشیم.
##قهوه
گرمایش زمین صنعت تولید قهوه را هم به شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد. بررسی ها از وجود ریسک کاهش پنجاه درصدی نواحی مناسب برای تولید قهوه در سراسر دنیا تا سال ۲۰۵۰ حکایت دارد. این شرایط باعث بروز مشکلاتی مانند افزایش قیمت، افت طعم و رایحه و کاهش تولید قهوه خواهد شد.
##گندم
از قرار معلوم تأثیرات آب و هوایی از همین حالا تأثیرات منفی خود را بر روی دانه های ارزشمند گندم گذاشته است. این بدان معنی است که ممکن است یک روزی خوردن نان، شیرینی و بسیاری از مواد غذایی دیگر برای فرزندان ما یا حتی خودمان یک آرزوی دست نیافتنی شود. تحقیقات از ریسک از دست دادن یک چهارم از تولیدات جهانی گندم حکایت دارد، چرا که به ازای هر یک درجه ای که دمای کره ی زمین بالا می رود، حدود ۶ درصد از تولیدات گندم کاهش می یابد.
##بادام زمینی
گیاه بادام زمینی برای رشد، ۵ ماه مداوم به هوای گرم و حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیمتر باران نیاز دارد. به همین دلیل، بادام زمینی هم یکی از مواد غذایی ای است که با تغییرات آب و هوایی کره ی زمین، باید برای همیشه با آن وداع کنیم
پس سرمونو بزاریم زمین و بمیریم. دنیا بدون قهوه و چای و شکلات ارزش زیستن نداره.
و برنج
درسته :/
عادت میکنیم استیو –____–
با اجازت اینا که هیچ همون سیب زمینی و آقا پیازم نیست بخریم
مردم باید اسفالت گاز بزنن از فشار تحریم ها
در بابا تولید عسل باید بگم 99 درصد زنبوردارها از شکر برای تغذیه زنبورهاشون استفاده میکنن. پس کاهش گرده تاثیر چندانی نداره روی تولید عسل(حداقلش توی ایران توی خارج نمیدونم چیکار میکنن)
همه عسلهایی هم که شما مصرف میکنید تقریبا همشون همینا هستن با تغذیه شکر مگر اینکه خودتون برید توی کوه و کمر و اینا و کندوی طبیعی زنبور پیدا کنین که عسلش خوب باشه
مثل تریاک می مونه (dash)
نمیدونم جق چطوره :/
البته خوشبحال خودم که تو موارد بالا فقط معتاد به برنجم ?
این نیز بگذرد…
ولی عمرن حذف بشه نهایت نهایت اینه گرون میشه
کمیاب و گرون
گندمو بگو که دیگه نونم نداریم بقیه به یه ورت :/
توی ی کشور درست و درمون ک جامون ندادی حداقل قبل از بگا رفتن زمینت چشامونو ببندیم
man dg hichvaght jagh nemitunam beznam asan dg kolaan man az naomidi khoshk shod oftad bedune in ghazaha hichi dg donyaro siah sefid konim bere
الانم بیشتر این موادی ک دست ما میرسن اصل نیستن و در اینده هم با علومی مثله بیوتنوتیک و کلاژونین های ساختگی هم میتونن تهیش کن ک با اصلش هیچ فرقی نداره و هم میتونن کمک لجستیکی کنن به گیاه، حشری و موجودی ک قراره بسازه این مواد رو
از طرفی بحث دیگه ای ک وجود داره اینه ک طبق فرضیه خیلی پایدار و قطعیه کنتولاژ نچرال انقراض یا کاهش کیفیت محصولات طبیعی اصلا به این سادگی نیست
بدون قهوه من تا سال 2050زندگی میکنم بس بمیرم بهتره (dash) (dash) (dash) (dash)
اینا همشون چیزایی که دوست دارم . چرا وجود نخواهند داااااااااااااشت اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما ایرانیا که کلا دایورت میکنیمهمه چیو فلذا اینا هم دایورتن :|
همین الان هم برای مردم ایران ( نه امت همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ) به نوعی …، نه تنها 8 قلم جنس مزبور ، بلکه بسیار از موارد حیاتی چون دارو و غیره … هم در سایه برادران قاچاقچی ، به صورت جعلی ، یا آلوده به سم یا آفت … به خورد مردم دده میشود که به مین خاطر در شاخص فلاکت اجتماعی و رشد بیماریها وبخصوص سرطان در دنیا رتبه منفی اول را داریم …
عیب نداره این سرعت پیشرفت تکنولوژی که من میبینم سالهای آینده این مواردی را که شما گفتید که دیگه وجود نخواهند داشت همه شونو بصورت قرص درست می کنن که مزه اش از اصلش بهتر باشه
ممه بی نوتلا :/
سکس فود ?
پس تو دغدغه نداری