من سه بار آب کیر خوردم اما هر ۳ بار آب کیر بی طعم بود. چرا پس میگن شوره؟
همیشه که شور نیست اگه غلیظ باشه و کم آب باشه حتی به تلخی میزنه ولی بیشتر وقتها که بدن به اندازهی کافی آب در خون داره و خوردنی های کم چرب و کم نمک خورده باشی مزه آب کیر به سمت ملسی و حتی شیرینی میره
من هزار بار آب کیر خوردم واقعا فوق العادست.
هر چی سفید تر و چسبنده تر و غلیظ تر مزه و بوی قوی تری داره
بستگی داره طرفتم چطور بکنی باشه اگه مثلا سه چهار روز آبشو نیاره و میوه بخوره میشه باآب کیرش حموم کرد و از خوردن دسر به اون خوشمزگی لذت برد
↩ jele_joon2
بوش منو خیلی حشری میکنم مخصوصا اگه طرف کلفت باشه و وقتی میخواد بیاد به زور و فشار بکنه کیرشو تو اعماق گلوم و خالی بشه قشنگ بو و بافتشو حس میکنی